Newsroom

Newsroom

Φονικό το "τραπέζι της σαλμονέλας" στη Βοιωτία: Νεκρός ένας 55χρονος

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραπεζιού της βάπτισης που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, με δεκάδες καλεσμένους να παθαίνουν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα από σαλμονέλα.

571523bb1dc524d0718b45f5

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, μέχρι στιγμής 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα.

Δυστυχώς στην περίπτωση ενός 55χρονου η γαστρεντερίτιδα αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και υπέκυψε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε διακομιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Ο προμηθευτής ή το κατάστημα;

Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει φέτα, ενώ αυτοί που δεν έφαγαν τυρί φέτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμα υπό διερεύνηση και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…