Newsroom

Newsroom

Φονικό στο Κιλκίς: «Ο κτηνοτρόφος ήθελε να ασελγήσει σε παιδιά και πήγαμε να του ζητήσουμε τον λόγο»

Μια πολύ διαφορετική εκδοχή παρουσιάζουν οι συγγενείς του θύματος για το περιστατικό με την δολοφονία στο Κιλκίς

Κιλκίς 1

Την Τρίτη (21/05) στο Κιλκίς ένας κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε ένα από τα τέσσερα άτομα τα οποία μετέβησαν, όπως ο ίδιος αναφέρει, στην κτηνοτροφική του μονάδα με σκοπό να τον κλέψουν.

Από τη μεριά τους οι συγγενείς του 45χρονου, με καταγωγή από τη Γεωργία, που πέθανε παρουσιάζουν μια πολύ διαφορετική εκδοχή από εκείνη του 54χρονου.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συλληφθέντες για διάρρηξη, το 45χρονο θύμα, ένας 38χρονος και δύο ανήλικοι, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος, δεν πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα για να ληστέψουν τον 54χρονο που πυροβόλησε.

Αντίθετα έφτασαν εκεί με σκοπό, όπως υποστηρίζουν, να του ζητήσουν το λόγο γιατί αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικο που εργαζόταν στη μονάδα του το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στην επίσης ανήλικη αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Δευτέρας (20/05) ο 15χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του ότι ο 54χρονος τον θώπευσε όταν εργαζόταν μαζί του στην κτηνοτροφική μονάδα το καλοκαίρι και προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του, ενώ του ζήτησε να φέρει και την ανήλικη αδελφή του προκειμένου να προχωρήσει στις ίδιες πράξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους κατηγορούμενους, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της μονάδας προέβαινε σε παρόμοιες πράξεις.

Εις βάρος του 54χρονου που αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και οπλοχρησία.

Εις βάρος του 38χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ληστείας, κατά συναυτουργία, ενώ οι ανήλικοι, εκτός από την κατηγορία της απόπειρας ληστείας, από κοινού, αντιμετωπίζουν και κατηγορία για κλοπές (τροφίμων και κάρτας), πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν από κοινού, το προηγούμενο διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Φεύγει η σκόνη έρχεται η ψυχρή λίμνη – Που θα έχει βροχές και καταιγίδες (video)

Πρωτοφανής, αντεργατική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου – «Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…»

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Πορτοσάλτε και Παγώνη συμβουλεύουν τον Κασσελάκη για τα μπουζούκια: «Εμείς οι δεξιοί ξέρουμε» (video)

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…