Φονικό στα Διαβατά: «Τον σκότωσα γιατί με κακοποιούσε από παιδί»

Η ανθρωποκτονία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και εξιχνιάστηκε από την αστυνομία - Θα απολογηθεί την Πέμπτη ο 22χρονος.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση στο νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 22χρονου ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε τον 46χρονο πατέρα του, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTIMES, ο κατηγορούμενος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη. Ο 22χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον κακοποιούσε από παιδί.

Η ανθρωποκτονία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και εξιχνιάστηκε από την αστυνομία.

Ως δράστης συνελήφθη ο 22χρονος γιος του θύματος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες της 8ης Μαΐου, στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα.

Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Στο σημείο έχει σπεύσει η ΕΛ.ΑΣ, όπου έχει αποκλείσει περιμετρικά το σημείο και έχει κληθεί…