Φονικά παιχνίδια εφήβων στους αυτοκινητοδρόμους των ΗΠΑ (video)

Με την κατηγορία της δολοφονίας διώκονται στην πόλη Τολέδο του Οχάιο τέσσερα αγόρια που φέρονται να σκότωσαν έναν επιβάτη αυτοκινήτου με μια τσάντα άμμου την οποία έριξαν από πεζογέφυρα σε δρόμο.

5a440c1e1dc5243d428b4567

Οι αρχές αναφέρουν ότι τρία παιδιά ηλικίας 14 ετών και ένας 13χρονος έριξαν σακιά και άλλα αντικείμενα στις νότιες λωρίδες του Interstate 75 στις 19 Δεκεμβρίου. Ένας από τους σάκους έπεσε με ορμή στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου που περνούσε από κάτω χτυπώντας τον επιβάτη στο κεφάλι.

Ο Marquise Byrd ήταν μόλις 22 ετών και πέθανε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα. Τα αγόρια, τα οποία δεν κατονομάζονται επειδή είναι ανήλικοι, κατηγορήθηκαν για δολοφονία και βανδαλισμό οχημάτων.

Και τα τέσσερα αγόρια αρνήθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος ανηλίκων της Εισαγγελίας του Lucas County. Ο Olender είπε ότι ένα δεύτερο αυτοκίνητο έχει υποστεί βλάβη κατά το ίδιο περιστατικό, οπότε οι έφηβοι αντιμετωπίζουν και κατηγορίες βανδαλισμού οχημάτων αν και κανείς δεν τραυματίστηκε στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έφηβοι έχουν κατηγορηθεί για δολοφονία μετά από παρόμοια πράξη. Τον Οκτώβριο πέντε έφηβοι κατηγορήθηκαν ότι έριξαν βράχο 12 κιλών από μια υπερυψωμένη διάβαση σκοτώνοντας έναν 32χρονο.

Πηγή: nbcnews.com  

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…