Folli Follie: Η πολύχρονη σχέση στελεχών της ΝΔ με την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Εγκαίνια καταστήματος της Folli Follie στο Πεκίνο, διασκέδαση σε δείπνο - πάρτι με μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και γκαλά με συμμετοχή στελεχών του κυβερνώντος κόμματος είναι κάποια στοιχεία που αποκρύβονται από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ.

Εγκαίνια καταστήματος της Folli Follie στο Πεκίνο, διασκέδαση σε δείπνο – πάρτι με μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και γκαλά με συμμετοχή στελεχών του κυβερνώντος κόμματος είναι κάποια στοιχεία που αποκρύβονται από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ καθώς στη δεινή θέση που έχει βρεθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πλήρη αποτυχία των πολιτικών της στο υγειονομικό, στο οικονομικό και στη εξωτερική πολιτική αναζητεί απεγνωσμένα τρόπο να ξεφύγει ανακαλύπτοντας «σκάνδαλα» της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις αποκαλύψεις για την Palantir, το επιτελικό ναυάγιο στο θέμα των εμβολίων, την αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και στις καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «νομοθετεί σαν τον κλέφτη» και ότι υπάρχει «μείζον ζήτημα δημοκρατίας» τα «λαγωνικά» του Μαξίμου ανακάλυψαν δήθεν εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της εταιρείας Folli Follie της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Μόνο που όλα τα «στοιχεία» που υποτίθεται ενοχοποιούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι κυριολεκτικά στον αέρα καθώς ακόμη και η εταιρεία που διεξήγαγε τον έλεγχο, η PWC, παραδέχεται στο διαβιβαστικό της προς την εισαγγελία ότι τα στοιχεία που δόθηκαν από τη Folli Follie, μεταξύ των οποίων και τα επίμαχα emails «δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν για την ακρίβειά τους, ούτε αν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα», καθώς και ότι «δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί το περιεχόμενο των επικοινωνιών αυτών».

Επίσης τα καλοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης από την κυβέρνηση ξεχνούν ότι η έρευνα τη Δικαιοσύνης σε ότι αφορά τη μομφή ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησαν τον έλεγχο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη Folli Follie κατέληξε πριν από είκοσι μόλις ημέρες στο αρχείο με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που επικυρώθηκε με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών.

Ομως τα φιλοκυβερνητικά Μέσα, τα οποία έχουν σηκώσει σε επίπεδα πρωτοσέλιδων το υποτιθέμενο «σκάνδαλο» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνούν και τις διαχρονικά αγαστές σχέσεις νυν υπουργών, πρώην και νυν πρωθυπουργών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένεια Κουτσολιούτσου.

Το μακρινό 2007 επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή η αδελφή του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη είχε επισκεφτεί το Πεκίνο για τον εορτασμό της επετείου των 35 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας. Την εποχή εκείνη η Folli Follie έκανε μεγάλα ανοίγματα στο εξωτερικό με τη δημιουργία καταστημάτων πώλησης των προϊόντων της. Και οποία έκπληξη, τα εγκαίνια του καταστήματος του Πεκίνου προσδιορίστηκαν τις ημέρες της επίσκεψης και το εγκαινίασε βέβαια η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αλλά και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Δεκέμβριο του 2017, λίγο πριν την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας «χαλάρωνε» σε δείπνο-πάρτι της οικογένειας Τραυλού στο κτήμα τους στο Καπανδρίτι συνοδεία βιολιών και κιθάρας παρέα με τον Τζώρτζη και τη Μαρίζα Κουτσολιούτσου.

Και βέβαια ότι μέλος του διεθνούς δικτύου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, στην οποία ήταν συνιδρύτρια και αντιπρόεδρος η Μαρέβα Γκραμπόβσκι, ήταν από τον Οκτώβριο του 2014, το Farmers Republic, το επιχειρηματικό εγχείρημα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Ακόμη ξεχνούν τα φιλοκυβερνητικά Μέσα ότι οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες της οικογένειας Κουτσολιούτσου ξεκίνησαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα καθώς και ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτοί που ψήφισαν την τροπολογία για τα ΚΑΕ το 2018 και που κατέθεσαν ως κυβέρνηση φέτος δίνοντας παράταση στη λειτουργία τους έως το 2022.

Πηγή: documentonews.gr

Διαμαρτυρία αναπήρων στο Μέγαρο Μαξίμου – «Προκλητική αδιαφορία κράτους και κυβέρνησης» (Εικόνες)

Διαμαρτυρία αναπήρων στο Μέγαρο Μαξίμου – «Προκλητική αδιαφορία κράτους και κυβέρνησης» (Εικόνες)

Άνδρες της Ασφάλειας προσπάθησαν να εμποδίσουν τους ανάπηρους και τους συνοδούς του να ανοίξουν τα…

Συνεχίζει τα κόλπα ο Περδικάρης του ΑΠΕ – Με αγωγές απειλεί η ΕΣΤΙΑ αν δεν ακολουθήσει τη δεοντολογία

Συνεχίζει τα κόλπα ο Περδικάρης του ΑΠΕ – Με αγωγές απειλεί η ΕΣΤΙΑ αν δεν ακολουθήσει τη δεοντολογία

Κοττάκης: «Το επίσημο Δίκτυο ενημέρωσης της χώρας να προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα με τις εφημερίδες…

Κυνική ομολογία από Καππάτο: Έχω συμμετάσχει σε πέντε δίκες εκπροσωπώντας τράπεζες εναντίον πολιτών (video)

Κυνική ομολογία από Καππάτο: Έχω συμμετάσχει σε πέντε δίκες εκπροσωπώντας τράπεζες εναντίον πολιτών (video)

O βουλευτής της ΝΔ μάλιστα αποκάλυψε πως σε μια περίπτωση είχε «απέναντί» του μια γυναίκα…

«Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός» – Τάδε έφη, Άδωνις…επικαλούμενος λεξικά και αρχαίους οιωνούς (!) (Video)

«Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός» – Τάδε έφη, Άδωνις…επικαλούμενος λεξικά και αρχαίους οιωνούς (!) (Video)

Σε νέα -φρέσκια- ανάλυση των επιθέτων «δεξιός» και «αριστερός» επιδόθηκε ο Αδωνις επικαλούμενος…λεξικά και οιωνούς…