Φολέγανδρος: Ο καυγάς για τον δρόμο και οι υποψίες για παρακολούθηση του κινητού της 26χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, που συγκλονίζει την χώρα. Ο τσακωμός για τον λάθος δρόμο πριν την δολοφονία και η μεγάλη ανησυχία της Γαρυφαλλιάς για τον 30χρονο.

syllipsi2 1

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, που συγκλονίζει την χώρα. Ο τσακωμός για τον λάθος δρόμο πριν την δολοφονία και η μεγάλη ανησυχία της Γαρυφαλλιάς για τον 30χρονο.

Στην εισαγγελία Νάξου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) ο 30χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα ζητήσει και αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (17/07) σε βραχώδη περιοχή ενώ αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραδοθεί και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το πρωί της Κυριακής ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, γίνεται ξεκάθαρο ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στο νερό και πως η αιτία του θανάτου της είναι ο πνιγμός. Επιπλέον, στο σώμα της βρέθηκαν πολλαπλές κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Φολέγανδρος: Ο τσακωμός για τον λάθος δρόμο

Σύμφωνα με όσα είπε στην ομολογία του ο 30χρονος όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη, επειδή πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το ζευγάρι θέλησε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία της Φολεγάνδρου, αλλά έχασε τον δρόμο. Τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο 30χρονος φέρεται να κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στη γυναικοκτονία.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά τη διάρκεια του τσακωμού εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Φολέγανδρος: Η ανησυχία της Γαρυφαλλιάς για τον 30χρονο

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης Γαρυφαλλίας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποκάλυψε τις ανησυχίες της κοπέλας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σχετικά με τα βήματα που ακολουθούν, όπως είπε, μετά την παρουσία του κατηγορούμενου ενώπιον του εισαγγελέα, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. «Σε αυτό το στάδιο έχει πρόσβαση στη δικογραφία μόνο ο κατηγορούμενος και η υπεράσπισή του. Θα ζητούσε μια σειρά ανακριτικών πράξεων που έχουν σχέση με τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές των παιδιών», υποστήριξε ο κ. Κούγιας.

«Γνωρίζω τους γονείς της κοπέλας επειδή ο πατέρας μου είναι από το Βέλο Κορινθίας, με τον πατέρα της γνωριζόμαστε παιδιόθεν. Πρόκειται για μια από τις αξιοπρεπέστερες οικογένειες. Επικοινώνησα με τον πατέρα της τα μεσάνυχτα μου είπε με λυγμούς ότι θέλει να αναλάβω την υπεράσπιση. Μίλησα πριν λίγο με τη μητέρα και μου έδωσε δύο πληροφορίες. Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλίας ήταν περίπου 1 χρόνο, εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλίας. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο», υποστήριξε ο δικηγόρος.

«Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό», πρόσθεσε.

Πηγή: news247.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή