Newsroom

Newsroom

Φολέγανδρος: «Το παιδί μου το σκότωσε δυο φορές», λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

«Eίχε την ευκαιρία να την σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε»

EK Asthenoforo 1

Η μητέρα του νεαρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο γυναικοκτόνο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία, την ίδια στιγμή που με θλίψη σημείωσε ότι σκότωσε την κόρη της δυο φορές.

Όπως η ίδια δήλωσε: 

«Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι: «Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει, το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο, είχε την ευκαιρία να τη σώσει, έστω και πάνω στο λάθος, δεν το έκανε, για εμένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση.

Δείτε το βίντεο εδώ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…