Φολέγανδρος: Ένταση στο δελτίο του ΜΕGA μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του δικηγόρου του γυναικοκτόνου (video)

H δημοσιογράφος του MEGA απαίτησε σαφείς απαντήσεις 

NewsRoom 23/07/2021 | 14:01

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς εμφανίστηκε στο δελτίο του ΜΕGA, συνεχίζοντας την υπερασπιστική γραμμή που θέλει τον 30χρονο γυναικοκτόνο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του δελτίου και δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, αποδόμησε τα επιχειρήματα περί «θολής κρίσης» και απαίτησε ξεκάθαρες απαντήσεις, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν για λίγο...

«Ζήτησε συγγνώμη αλλά δήλωσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει εκείνη την στιγμή τι έκανε, διότι η συνείδησή του ήταν θολή. Λεπτομέρειες που ζητήθηκαν από τον ανακριτή, δεν μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάκριση. Η επικοινωνία μαζί του ήταν δυνατή, εφικτή.

Μετά την δωδεκάωρη νοσηλεία του στο κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε μετά την πτώση συνείδησης, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή ίδια με ακριβώς αγωγή που του είχαν συνταγογραφήσει οι ψυχίατροι ήδη από το 2015, αγωγή την οποία αυθαιρέτως ο ίδιος δεν έπαιρνε», τόνισε ο δικηγόρος του 30χρονου αλλά κάπου εκεί η Ρ. Τζίμα παρενέβη και απευθυνόμενη στον Γιάννη Βλάχο σημείωσε:

«Κύριε Βλάχο επιτρέψτε μου, πριν φτάσουμε στο κομμάτι αυτό και σε όσα προηγήθηκαν της απολογίας, θέλω να σταθούμε λίγο στην έκθεση του ιατροδικαστή. Η κοπέλα φαίνεται ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Είχε πάρα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι που δεν δικαιολογούνται από την πτώση, την έσυρε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Δεν ήταν, δηλαδή, μια στιγμή, που την έριξε στον γκρεμό. Προηγήθηκαν πολλά πράγματα», επισήμανε χαρακτηριστικά στο δικηγόρο η δημοσιογράφος.

Δείτε όλο το σκηνικό: