Newsroom

Newsroom

Φωκίδα: Ένας 40χρονος νεκρός και δύο εγκλωβισμένοι από κατάρρευση στοάς στα μεταλλεία βωξίτη

Ο άτυχος 40χρονος με καταγωγή από τη Λαμία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

12 1

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών εργαζομένων στα Μεταλλεία Βωξίτου στη Βάριανη, όπου έχασε τη ζωή του ένας εργαζόμενος που ήταν 40ετών μηχανικός, μετά την πτώση βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φωκίδας, «ένας μεγάλος βράχος, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4Χ4, με το οποίο κινούνταν ο 40χρονος μηχανικός που καταπλακώθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την είσοδο της στοάς».

Νεκρός 40χρονος μηχανικός

Ο άτυχος 40χρονος, με καταγωγή από τη Λαμία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος μηχανικός ήταν πατέρας ενός βρέφους, μόλις 12 μηνών.

Απεγκλωβίστηκαν κι άλλα άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν κι άλλα άτομα που είναι καλά στην υγεία τους και με τον τρόπο αυτό έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην οποία μετείχαν 14 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και 26 πυροσβέστες από την Άμφισσα με 8 οχήματα.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.