Φοιτητική πορεία στα Προπύλαια: “Αυτη η κρότου λάμψης, δεν έπεσε τυχαία” (Video)

"Αυτη η κρότου λάμψης, δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια απο τη νεολαία" - Με μαζικότητα διεξάγεται η «Αντικατασταλτική Πορεία» που ξεκίνησε στις 17:00 στα Προπύλαια.

foitiki poreia

Σε αντικατασταλτική πορεία στα Προπύλαια κάλεσαν το απόγευμα στις 5 οι φοιτητικοί σύλλογοι, πολιτικοί φορείς, κόμματα και οργανώσεις, μετά το όργιο καταστολής στο ΑΠΘ, την επικείμενη είσοδο της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, αλλά και το νέο νόμο έκτρωμα που παρουσίασε η Νίκη Κεραμέως για τα ΑΕΙ.

Η πορεία Φοιτητικών Συλλογών, οργανώσεων της Αριστεράς και συλλογικοτήτων, έχει σημειώσει μεγάλη μαζικότητα στο κέντρο της Αθηνας, στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του φοιτητή στο ΑΠΘ απο κρότου λάμψης σε ευθεία βολή.

“Αυτη η κρότου λάμψης, δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια απο τη νεολαία”

Δείτε το βίντεο

Οι φοιτητές και φοιτήτριες τραγουδούν το “Πότε θα κάνει ξαστεριά” μπροστά στη Βουλή για τον συμφοιτητή τους, Γιάννη Δουσάκη. Υπενθυμίζετα πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος,  φοιτητής των ΤΕΦΑΑ που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου – λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρουσίασε υποτροπή στην κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το βίντεο

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…