Φοιτητές τα «έψαλαν» στον πρύτανη του ΑΠΘ για την πτώση του συμφοιτητή τους υπό το βλέμμα…της ΠτΔ

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, στην επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, παρουσία και της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΑΠΘ

Παρέμβαση σε εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν φοιτητές για τον 19χρονο φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο του 2ου ορόφου της Νομικής του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα, την  ώρα που ο πρύτανης ανέβαινε στο βήμα για την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα του ζήτησαν να μιλήσει για την πτώση φοιτητή που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΑΠΘ.

«Συμφοιτητής μας κόντεψε να χάσει τη ζωή του και ακόμα κινδυνεύει», ανέφεραν οι φοιτητές.

Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ οι φοιτητές παρέμειναν στην εκδήλωση.

Το παρών στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ έδωσαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...