Φοίβος Δεληβοριάς για συναυλία ειρήνης: «Μην ακούτε κάποιους λίγους και σεσημασμένους»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σχολιάζει τη χτεσινή συναυλία ειρήνης και δίνει απαντήσεις σε αυτούς που επιχείρησαν να συκοφαντήσουν και να λοιδορήσουν τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και τις προθέσεις τους. 

φοιβος 0

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έδωσε το παρών στην αντιπολεμική συναυλία, ξεσήκωσε τον κόσμο με την «Υβρεοπομπή» και έδωσε απαντήσεις σε αυτούς που επιχείρησαν συνειδητά να διαστρεβλώσουν το μήνυμα της πρωτοβουλίας. 

Η τοποθέτηση του Φοίβου Δεληβοριά: 

«Τα πράγματα έγιναν απλά, καθαρά και καμιά αφορμή για διχασμό δε δόθηκε.

Μην ακούτε κάποιους λίγους και σεσημασμένους, που για κάποιον ακατανόητο λόγο θέλουν να ξεκινήσουν εμφύλιο.Είμαι περήφανος που ήμουν εκεί.

Τραγουδήσαμε όλοι κατά της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία, υπέρ του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού και εναντίον της προοπτικής ενός νέου παγκοσμίου Πολέμου.

Το κλίμα ήταν ζεστό και ανθρώπινο και το ίδιο ζεστό θα είναι σε όποιαν άλλη αντίστοιχη δράση βρεθούμε-ήδη γυρίστηκε το «Μουσικό Κουτί» με τους ίδιους πάνω-κάτω συμμετέχοντες και το κλίμα ήταν εξαιρετικό επίσης

.Ελπίζω να μη χρειαστούν πολλές δράσεις πάντως, το κακό να σταματήσει άμεσα, το αίτημα της ειρήνης να σταματήσει στις συναυλίες και να μη γίνει παγκόσμια, τρομαγμένη, αγωνιώδης προσευχή».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων