Newsroom

Newsroom

"Φθηνή" αποστροφή της Γεννηματά για το πρόβλημα όρασης του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Σε μία αν μη τι άλλο επαίσχυντη αν όχι ρατσιστική αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προχώρησε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

57fbbe561dc52409798b45e4

Αναφερόμενη στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν βρεθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης και προφανώς «δείχνοντας» χωρίς βέβαια να τον κατονομάσει, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, η κα Γεννηματά έκανε λόγο για «θαύμα» και σχολίασε πως «όσοι είδαν το φως της αριστερής επανάστασης κάθονται δίπλα στον Τσίπρα σε υπουργικές καρέκλες».

«Αυτοί που εμείς αποκηρύξαμε είναι δίπλα μας κύριε πρωθυπουργέ. Το συντριβάνι της πλατείας Κουμουνδούρου έχει γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ, που μπαίνουν διεφθαρμένοι Πασόκοι και βγαίνουν γνήσιοι επαναστάτες» πρόσθεσε.

Το ακόμα χειρότερο ωστόσο από την ίδια την αποστροφή της κας Γεννηματά, η οποία θα μπορούσε να αποδοθεί σε λεκτικό ατόπημα εκ παραδρομής, ήταν το γεγονός ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξέσπασε σε χειροκροτήματα…