Newsroom

Newsroom

Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της

Παραμένει νοσηλευόμενη στον «Ευαγγελισμό» για δεύτερο εικοσιτετράωρο η Φώφη Γεννηματά μετά την επιδείνωση της υγείας που παρουσίασε.

gennimata 1

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά δεν θα υποβληθεί σε χειρουρική επέμβαση και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Γεννηματά υποβάλλεται σε σειρά νέων διαγνωστικών εξετάσεων. 

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, όπου ανάλογα με τα αποτελέσματα οι γιατροί θα κρίνουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιμετωπιστεί η υποτροπή της υγείας της.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται νέα ανακοίνωση. 

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε τη Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά την 15λεπτη συνομιλία που είχε μαζί της, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και της ευχήθηκε κουράγιο και καλή ανάρρωση.

Στον «Ευαγγελισμό» βρέθηκαν και οι συνυποψήφιοί της, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης για να της ευχηθούν καλή δύναμη στη μεγάλη μάχη που δίνει για ακόμα μια φορά

 

Η «κούρσα» διαδοχής

Σε ό,τι αφορά το εσωκομματικό μέτωπο του ΚΙΝΑΛ, οι διαβουλεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και τους συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά, φαίνεται να διαμορφώνουν ως κοινό τόπο τη συνέχιση της διαδικασίας.

Όπως όλα δείχνουν οι τρεις εναπομείναντες υποψήφιοι Νίκος ΑνδρουλάκηςΑνδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης. θα αναμετρηθούν την 5η Δεκεμβρίου.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε πρώτος ότι σταματάει κάθε προεκλογική δραστηριότητα το βράδυ της Τρίτης. Την αναβολή των προεκλογικών δραστηριοτήτων του ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Παράλληλα, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της συλλογής 5.000 υπογραφών για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων, παραμένει η 15η Οκτωβρίου.

Παρά τα όσα λέγονται κι ακούγονται, δεν φαίνεται να προκύπτει νέα υποψηφιότητα μετά την απόσυρση της κ. Γεννηματά, από τα στελέχη που την υποστήριξαν, μολονότι εκφράστηκαν σκέψεις για υποψηφιότητα του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Αν παρ’ όλα αυτά την τελευταία στιγμή κατατεθεί κάποια αξιόπιστη υποψηφιότητα, η αρμόδια επιτροπή πρόκειται να δώσει λίγες μέρες περιθώριο για να κατατεθούν οι απαραίτητες υπογραφές.

Ως προς την κοινοβουλευτική παρουσία του ΚΙΝΑΛ, πληροφορίες θέλουν να προτείνεται στον Γιώργο Παπανδρέου η θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…