Φόβοι για βεντέτα στον Μυλοπόταμο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης υπό τον φόβο βεντέτας, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 22χρονου από έναν 44χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

astynomiki epixeirisi ekam opla

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονο Κώστα ο οποίο έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό με δράστη τον 44χρονο γείτονά του. Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κόβουν την ανάσα.

Ο 44χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 22χρονου μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου στις 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος έφτασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παρέδωσε το όπλο. Εκτιμάται ότι θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα απόψε, μετά την απολογία του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προβλήματα υπήρχαν όχι μόνο μεταξύ της οικογένειας του δράστη και του θύματος αλλά και μεταξύ των ίδιων των οικογενειών και γίνεται λόγος για «βαρύ» κλίμα στο χωριό που αριθμεί λιγοστούς κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Απειλές από συγγενικά πρόσωπα του δράστη

Η σύζυγος του άτυχου 22χρονου δίνει  περεταίρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.
Η σύζυγος του θύματος μην έχοντας ακομά συνειδητοποιήσει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της υποστήριξε πως τα κίνητρα του εγκλήματος δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές. Μάλιστα όπως επισημαίνει ο αδερφός του δράστη είχε σηκώσει όπλο και την είχε απειλήσει με αυτό.

«Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…», ανέφερε στην τηλεόραση του MEGA.

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…