Φόβοι για βεντέτα στα Ανώγεια μετά τη δολοφονία 23χρονου από συγγενή του

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, μετά το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 23χρονο άνδρα και δράστη σύμφωνα με πληροφορίες έναν συγχωριανό και συγγενή του.

NewsRoom 10/04/2017 | 08:14

Από την πρώτη στιγμή στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός, καθώς παράλληλα με την αναζήτηση του δράστη (η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στους αστυνομικούς) οι αρχές έχουν λάβει όλα τα μέτρα ώστε να αποτραπούν τυχόν πράξεις αντεκδίκησης από συγγενείς του θύματος και άλλες απρόβλεπτες ενέργειες που μπορεί να δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγα λεπτά μετά το φονικό, η κατάσταση στο χωριό ήταν έκρυθμη, ενώ πολλά άτομα κινήθηκαν προς την οικία του φερόμενου ως δράστη, η οποία είναι σε απόσταση αναπνοής από την αντίστοιχη του θύματος. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας είχαμε όμως και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε το θύμα, μόλις οι συγγενείς του που συνόδευσαν το ασθενοφόρο, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι ο 23χρονος είχε καταλήξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωποι από την περιοχή που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αναφέρουν πως η κόντρα των δύο ανδρών κρατούσε από παλιά, ενώ όπως φαίνεται οι κτηματικές διαφορές στάθηκαν μοιραίες, καθώς ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ ο άλλος έβαψε τα χέρια του με αίμα...

Πηγή: www.ekriti.gr