Newsroom

Newsroom

Euroleague: Σοβαρό επεισόδιο κατά την άφιξη του Παναθηναίκου στο ξενοδοχείο-Κινήθηκαν απειλητικά στον Αταμάν οπαδοί της Φενέρ (video)

Η Euroleague βρέθηκε εκτεθιμένη λίγες μέρες πριν το Final -4 όσο αφορά τα μέτρα ασφαλείας των ομάδων

αταμαν berolino

Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας προκύπτει στο Final-4 από την μεγάλη ένταση που επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τους παίκτες του τριφυλλιού και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Αταμάν.

Συγκεκριμένα μια μικρή μερίδα οπαδών της τουρκικής ομάδας, 20 ατόμων περίπου περίμεναν την “πράσινη” αποστολή στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το τριφύλλι και αποδοκίμασαν τους παίκτες.

Μάλιστα οι φίλαθλοι της Φενέρ έβρισαν και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Εργκίν Αταμάν, ενώ η ένταση δεν περιορίστηκε ούτε μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής τους Παναθηναϊκού. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ενοχλημένοι, καθώς δεν υπήρχε η  γερμανική αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εντός του ξενοδοχείου.

 

Πλέον είναι σαφές ότι η Euroleague φέρνει μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια των αποστολών και το γεγονός αυτό μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις καθώς στο  Uber Arena θα βρίσκονται 3.500 φίλοι του Παναθηναϊκού.

 

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…