Το φίμωτρο καλά κρατεί στον ΣΚΑΙ απέναντι στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι γνωστό ότι στον ΣΚΑΙ πάντα έστηναν τα τηλεοπτικά πάνελ έτσι ώστε να αποδομούνται -ακούγονται- οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

NewsRoom 27/10/2019 | 13:54

Στην σημερινή εκπομπή του Γ. Αυτιά  επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά γιατί το συγκεκριμένο μέσο, ήταν κόκκινο πανί ακόμα και από την εποχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον τώρα που το αγαπημένο κόμμα του ΣΚΑΙ, η ΝΔ, είναι κυβέρνηση.  Συγκεκριμέναη, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, μάταια  προσπαθούσε να διατυπώσει τις απόψεις για τον ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο. Οι συνεχόμενες διακοπές- με το πρόσχημα τάχα ερωτήσεων- από τον παρουσιαστή την έκαναν έξω φρενών, και όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε η απάντηση είναι πάντα η ίδια.

Σχεδόν 1 λεπτό η ερώτηση του Γ. Αυτιά. Παίρνει το λόγο να απαντήσει και την κόβει ο κ. Παπαγιάννης στο πρώτο δεύτερο! Συνεχίζει και την κόβει ο Γ. Αυτιάς πριν καλά καλά κλείσει ένα λεπτό για να του απαντήσει για τον ΕΝΦΙΑ.

«Σας ενοχλούν οι ερωτήσεις;» «δεν μου απαντάτε όμως». Τόσο προβλέψιμοι, τόσο κοινότοποι και τόσο αποτελεσματικοί στην μονομέρεια, τη λογοκρισία και την επί της ουσίας αφαίρεση του λόγου και εξουδετέρωσης του δημοκρατικού διαλόγου.


Για να καταλήξει πάντα η κατ’ επίφαση συζήτηση εκεί που θέλει ο παρουσιαστής.

«Σας ρώτησα για τον ΕΝΦΙΑ μουγκαμάρα, σας ρώτησα για την αύξηση συντάξεων μουγκαμάρα, σας ρώτησα για όλα αυτά μουγκαμάρα» και άρχισε να φωνάζει στην προσκεκλημένη του παρόλο που της είχε αφαιρεθεί στην πραγματικότητα ο λόγος.

Aυτός που κόπτεται για τους συνταξιούχους δεν θεώρησε σκόιμο να ασχοληθεί με την μη καταβολή των συντάξεων για την οποία είναι έξαλλοι οι συνταξιούχοι. Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ, φρόντιζε να πληρώνονται οι συντάξεις πριν τις αργίες. Τώρα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 30 και να βγάλουν το τριήμερο αγκομαχώντας…

Αλλά αυτά δεν είναι θέματα πια για τον κ. Αυτιά που όπως παραδέχθηκε κυνικά στην εκπομπή: «ο Μητσοτάκης τον νοιάζει».