«Φίμωση» του Documento από το πρακτορείο συμφερόντων Μαρινάκη

Καταγγελίες από όλη την Ελλάδα ότι δεν μοιράστηκε όλο το τιράζ της εφημερίδας.

Πλήθος καταγγελιών από όλη την Ελλάδα από αναγνώστες και περιπτερούχους φτάνουν συνεχώς από το πρωί στην εφημερίδα, καταγγελίες που αναφέρουν ότι έχουν μοιραστεί τα μισά φύλλα του Documento σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες αν και το τιράζ παραμένει το ίδιο.

Το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου «ΑΡΓΟΣ», συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να μην φτάσει στο αναγνώστες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας που αφορά τις δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες στις οποίες εμπλέκεται η αυλή του εφοπλιστή και μιντιάρχη.
Πηγές σχετιζόμενες με την διανομή Τύπου μας αποκάλυψαν ότι έχει δοθεί εντολή η εφημερίδα να μην διανεμηθεί στο σύνολό της αλλά σχεδόν το μισό του τιράζ να παραμείνει στις αποθήκες των υποπρακτορείων. Επεσήμαναν ακόμα ότι δεν αποκλείεται προκειμένου να καλύψουν την μη διανομή της εφημερίδας στο τέλος να αγοράσουν μέρος των φύλλων που δεν μοιράστηκαν ώστε στην εκκαθάριση να μην φανεί η λαθροχειρία. Άλλωστε όπως σημειώνουν αυτό που τους καίει είναι να μην φτάσει στους αναγνώστες το φύλλο.

Όσοι δεν βρείτε το Documento στα περίπτερα, μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά. Το e-paper Documento μπορείτε να το αγοράσετε προς 1,09 ευρώ στις πλατφόρμες Pressreader.com και http://www.readpoint.com/newspapers/politicalpapersh/documento?fbclid=IwAR1IQP4eAWU7lpSxHGU2SaWihvLvzTGsmCaCtHvNMd0dlubyqgIn0h2YULk

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που τόσο έχει ενοχλήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει τίτλο La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες.

Και συγκεκριμένα:

-Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Τζήλου.

-Απαγωγή δημοσιογράφου από το Χίλτον.

-Υπόθεση «Noor 1».

-Στημένα ποδοσφαιρικά ματς.

-Παραδικαστικό με «δικούς μας εισαγγελείς»

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…