Φήμες για παραίτηση Ταραντίλη και από τη βουλευτική έδρα

Φαίνεται πως  η απογοήτευσή του για το πώς τον «άδειασε» το Μαξίμου, ουδόλως εκτονώθηκε με την «έξοδό» του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

NewsRoom 04/03/2021 | 14:23

Την παραίτηση και από τη βουλευτική του έδρα, μετά την ξαφνική παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου φέρεται να σκέφτεται ο Χρήστος Ταραντίλης, στη σκιά του θέματος Λιγνάδη - Μενδώνη και της επικοινωνιακής διαχείρισης της κυβέρνησης, μέσω της οποίας εκτέθηκε ο ίδιος προσωπικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του libre.gr, πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες πως η παραίτηση του καθηγητή Χρήστου Ταραντίλη από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την πολιτική απαξίωση που θεωρεί πως υπέστη εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης στο θέμα Λιγνάδη-Μενδώνη θα έχει και συνέχεια. Ήτοι, είναι πιθανό ο βουλευτής Επικρατείας να παραδώσει και την βουλευτική του έδρα και να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα.

Όπως κυκλοφορεί, η απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε η υπόθεση Λιγνάδη και για το πώς το Μαξίμου τον «άδειασε» διαψεύδοντάς τον για το αν ζητήθηκε ή όχι η παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, ουδόλως εκτονώθηκε με την «έξοδό» του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.