Newsroom

Newsroom

«Φίλοι» του τράπερ Light έδειραν 18χρονο πρόσφυγα on camera – Τι καταγγέλλει το θύμα για την ΕΛΑΣ (video)

O τράπερ αποκάλεσε όσους επέκριναν το ξύλο στον νεαρό ως... «φλώρους του κατηχητικού»

light 1

Τον άγριο ξυλοδαρμό του κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας ο 18χρονος Σαχράμπ Αφσάρ, πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, που συνέβη την Κυριακή το βράδυ κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, από ομάδα τραμπούκων που βρίσκονταν στην περιοχή με αφορμή γυρίσματα με τον τράπερ Light.

Σύμφωνα με τον Ριζοσπάστη, το περιστατικό συνέβη όταν ο Σαχράμπ, μετά από προπόνηση σε ομάδα ποδοσφαίρου της περιοχής, πήγε σε ένα καφέ να πάρει ένα αναψυκτικό. Τότε, όπως καταγγέλλει και στον «Ριζοσπάστη», κάποιοι νεαροί που συμμετείχαν σε ένα γύρισμα που γινόταν στην περιοχή για λογαριασμό γνωστού τράπερ, του έκλεψαν το ποδήλατο και όταν τους κυνήγησε, δέχτηκε επίθεση από 3 από αυτούς με κλωτσιές και μπουνιές, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τη μύτη. Ο καταγγέλλων, επίσης, μετέφερε στον «Ριζοσπάστη», ότι ενώ πήγε στο ΑΤ Ομονοίας, κάποιες ώρες μετά το περιστατικό αντιμετωπίστηκε αδιάφορα και τελικά την Τρίτη το μεσημέρι κατάφερε να του πάρουν κατάθεση και να καταγραφεί η καταγγελία του, για την οποία θα κινηθεί και νομικά.

Μάλιστα, ο τράπερ ανέβασε και το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που έγινε και αφορμή για τηλεοπτική προβολή του. Στο βίντεο αυτό εμφανίζεται να προτρέπει και να υποστηρίζει τον ξυλοδαρμό του νεαρού από τους τρεις άλλους, που φαίνεται να είναι από τους παρατρεχάμενούς του.

O Light, απαντώντας στους επικριτές του, τους κατηγόρησε ότι είναι… «φλώροι του κατηχητικού», επιχειρώντας έτσι να δικαιολογήσει γιατί γελούσε όταν ο 18χρονος δεχόταν τα χτυπήματα των φίλων του.

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…