Φίλης για εμβολιασμό πρύτανη ΑΠΘ: Δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο!

Με ανάρτηση του ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, καυτηριάζει τις αποκαλύψεις του documento για τον πρύτανη του ΑΠΘ Νικόλαου Παπαϊωάννου, που εμβολιάστηκε εκτός σειράς!

papaioanou

Στην ανάρτηση του ο Νίκος Φίλης αναφέρει: 

«Διαβάζω στα ΜΜΕ πως ο πρύτανης του ΑΠΘ (και των ΜΑΤ!) Νίκος Παπαϊωάννου, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.  Μάλιστα, αν και αρχικώς αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λίγο αργότερα το παραδέχτηκε βρίσκοντας και την κατάλληλη δικαιολογία: ήταν απαραίτητο γιατί είναι… επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

 
Υποθέτω βρίσκεται διαρκώς μέσα στα εργαστήρια, διεξάγοντας την έρευνα ο ίδιος. Τελικώς είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, είτε επειδή θα βρίσκεται τυχαία… πλάι σε μια αχρησιμοποίητη δόση που λήγει, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο. Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…»

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…