Φίλιππος Πλιάτσικας: Για αυτό έπρεπε να διαλυθούν οι Πυξ Λαξ (video)

«Περάσαμε μεγάλες πείνες. Όπως επίσης για να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναυλίες, που έγινε απλό τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων επτά άτομα, δώδεκα και κανέναν ή έναν», εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

πλιατσικας

Στους Πυξ Λαξ και στις πρώτες δύσκολες μέρες και τις συναυλίες με τα… μετρημένα στα δάχτυλα εισιτήρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο 2night Show.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και εκ των ιδρυτικών μελών του ιστορικού ροκ συγκροτήματος, αναφέρθηκε στον ρόλο του Μπάμπη Στόκα και το τέλος που έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα.

«Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας από την αρχή, δεν ξέρω αν είχαν γίνει οι Πυξ Λαξ. Τραβούσε μπροστά με ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Όπως επίσης για να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναυλίες, που έγινε απλό τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων επτά άτομα, δώδεκα και κανέναν ή έναν. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και πολύ ωφέλιμες.

Βέβαια και το σκεφτόμασταν να το τελειώνουμε ή και να πάμε εκτός Ελλάδος. Είχαμε φτιάξει με τον αδερφό μου μαγαζί με πίτσες για να καταφέρουμε να ζήσουμε κάπως. Το όνομα του μαγαζιού ήταν Artisti», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας και πρόσθεσε σχετικά με τη διάλυση του συγκροτήματος: 

«Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…