Φιλιππίδης: Τέλος στην υπεράσπιση του κατηγορούμενου από τον Θέμη Σοφό – Ποιος αναλαμβάνει

Τίτλοι τέλους στις φήμες που ήθελαν τον Θέμη Σοφό να σταματά την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την λακωνική ανακοίνωση του ίδιου, αλλά και την δήλωση ανάληψης της υπεράσπισής του κατηγορουμένου από τον νέο δικηγόρο

Filipidis 1

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί και ήθελαν τον Θέμη Σοφό να σταματά την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, φούντωσαν όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, εμφανίστηκε ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του πρώην ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ερώτηση του Γιώργου Λάγκα, ο ποινικολόγος επιβεβαίωσε τις φήμες, δηλώνοντας πως :

«Η πληροφορία είναι αληθινή. Μαζί με τη συνάδερφο την κ. Πακιρτζίδου Κική, είμαστε στην υπεράσπιση του κ. Φιλιππίδη και θα σας έλεγα μόνο ένα πράγμα, ότι διαδίδονται πολλές ειδήσεις που αφορούν τον κ. Φιλιππίδη, οι περισσότερες είναι ανακρίβειες και διαψεύδω. Ο κ. Φιλιππίδης που γράφουνε ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές στις ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου, λέω αυτή τη στιγμή δημόσια ότι δεν προτίθεται να κάνει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Από το πρωί, και ενώ οι φούντωναν οι σχετικές φήμες, ο Θέμης Σοφός από την πλευρά του δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει δικηγόρος του κατηγορούμενου Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ λίγες ώρες αργότερα προχώρησε σε μια λακωνική δήλωση σε δημοσιογράφο της  πρωινής εκπομπής του STAR, ξεκαθάρισε ότι «πλέον δεν εκπροσωπό τον Πέτρο Φιλιππίδη».