Φίδι ενός μέτρου εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου (Video)

Μεγάλο αλλά και άκακο για τον άνθρωπο φίδι μήκους ενός μέτρου εγκλωβίστηκε σε ρεζερβουάρ αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη - Ο οδηγός του οχήματος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φιδιού, κάλεσε μέλη της Ομάδας Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων.

fbf81f5bb6d04a12ada8d103653b104a

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη ενός οχήματος στη Θεσσαλονίκη καθώς εντόπισε ένα φίδι στο ντεπόζιτο του οχήματός του – Στη συνέχεια, κάλεσε μέλη της Ομάδας Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων.

Ο οδηγός του οχήματος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φιδιού, κάλεσε μέλη της Ομάδας Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων (Animal Rescue and Defence Squad), σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι ειδικοί ξεκίνησαν άμεσα την επιχείρηση, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το φίδι.

Τελικά, τα κατάφεραν και η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία και στη συνέχεια το ερπετό αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον. Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν έφιο, ένα από τα μεγαλύτερα σε μήκος φίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ωστόσο είναι ακίνδυνο.

Η ανάρτηση του “Animal Rescue and Defence Squad”:

«Ενημερωθήκαμε για φίδι σε αυτοκίνητο στην εταιρεία PC rama στην Μουδανίων. Μετά τον έλεγχο εντοπίστηκε φίδι καλά κρυμμένο πάνω από το ντεπόζιτο βενζίνης. Η κρυψώνα του ήτανε πολύ καλή και δυσχέρανε πολύ τη δική μας επέμβαση. Αποφασίσαμε πως το αμάξι πρέπει να σηκωθεί σε ράμπα. Έτσι ζητήσαμε βοήθεια από την τεχνική διεύθυνση της Κατάκης ΑΕ που εδρεύει ακριβώς δίπλα. Το αμάξι σηκώθηκε στη ράμπα και η πολύωρη προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία. Βγάλαμε από το αμάξι ένανΈφιο. Το ζώο αφού ελεγχθεί θα επανατοποθετηθεί στη φύση όπου ανήκει».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…