Newsroom

Newsroom

Φιάσκο μεγατόνων για τη Samsung: "Μη χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7"

Η εταιρία Samsung ανακάλεσε τις πωλήσεις του κινητού Galaxy Note 7, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής.

57fc6e1f1dc52409798b46a7

Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί και οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Εξάλλου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και των συσκευών του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…