Newsroom

Newsroom

Φεύγει απο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και κοιτάει τους 58

  Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν είναι πλέον, με απόφαση του Φώτη Κουβέλη, εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ. Τη θέση του αναλαμβάνει…

papadopoulos

 

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν είναι πλέον, με απόφαση του Φώτη Κουβέλη, εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ. Τη θέση του αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος είχε διαφωνήσει με τον Φώτη Κουβέλη σε ότι αφορά στην προσέγγιση του κόμματος με την κίνηση των 58 με τον Α. Παπαδόπουλο να ανήκει στους υποστηρικτές της “κεντροαριστερής Ελιάς”.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος χαρακτηρίζεται απο πολλούς ως “φιλόδοξος και ικανός” που όμως “δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά”. Μάλιστα είχε προκαλέσει ποικίλα αρνητικά σχόλια όταν λίγους μήνες μετά τις εκλογές και ενώ η χώρα βυθιζόταν στη κρίση, εκείνος “αναβίωσε” ένα απο τα πάρτι του… παλιού “καλού καιρού”, στα γενέθλια του, στο Κολωνάκι με καλεσμένους βουλευτές και μεγαλοδημοσιογράφους. Απο εκείνη τη βραδιά, “έμεινε” το ζειμπέκικο της ¨Αννας Διαμαντοπούλου και το τσιφτετέλι της Όλγας Τρέμη. Ο Α. Παπαδόπουλος διατηρεί επίσης σχέση με την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.