Φεστιβάλ Κορεάτικου Κινηματογράφου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας και το Ίδρυμα Κορέας παρουσιάζουν το δεύτερο Φεστιβάλ Κορεατικού Κινηματογράφου της Αθήνας, από τις 30 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου.

58d9358f1dc524e2578b4a55

Πρόγραμμα Προβολών:

Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 19:30 (Είσοδος μόνο με προσκλήσεις)

“The Thieves” (2012)

Μια ξεκαρδιστική ταινία γεμάτη ανατροπές με θέμα την οργανωμένη ληστεία από δέκα αναξιόπιστους κλέφτες. Τέσσερις επαγγελματίες απατεώνες (Anycall, Popeye, Chewing Gum, Jampano) φτάνουν στο Χονγκ Κονγκ για να πάρουν μέρος στην κομπίνα του ”εγκεφάλου” της υπόθεσης, Macau Park· να κλέψουν ένα διαμάντι αξίας 20.000.000$, γνωστό και ως ”Δάκρυ του Ήλιου”. Με πανουργίες και δολοπλοκίες, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις όποιες αναποδιές συναντούν στο δρόμο τους. Ωστόσο, όλοι θέλουν κρυφά να κρατήσουν το διαμάντι για τον εαυτό τους.

Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, με Ελληνικούς Υπότιτλους)

“The Thieves” (2012)

Σάββατο 1 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Ελληνικούς Υπότιτλους)

“My Love, My Bride” (2014)

Μια γρήγορη ματιά στο δραματικό γάμο ενός νεαρού ζευγαριού (κωμωδία, δραματική) Ο Young-min και η Mi-young είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που παντρεύτηκε αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο. Μετά το μήνα του μέλιτος όμως, όλα αλλάζουν και αρχίζουν να μαλώνουν συνεχώς μεταξύ τους. Στην προσπάθειά τους να σώσουν το γάμο τους, μαθαίνουν τι πραγματικά σημαίνει έρωτας.

Κυριακή 2 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Αγγλικούς Υπότιτλοι)

“Duresori: The Voice of East” (2012)

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μια παρέα μαθητών τραγουδούν τη μελωδία της ευτυχίας! Ένα χρόνο πριν αποφοιτήσουν από το σχολείο παραδοσιακής κορεατικής μουσικής όπου φοιτούν, μια ομάδα μαθητών αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Αναγκασμένοι να παρακολουθούν έξτρα μαθήματα για να αναπληρώσουν τις απουσίες τους, οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση: να τραγουδήσουν ως χορωδία και να σώσουν τη φήμη του σχολείου! Στην προσπάθειά τους αυτή δοκιμάζονται οι ικανότητές τους αλλά και η φιλία τους.

Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη, Ελληνικούς Υπότιτλους)

“The Front Line” (2011)

Μία πολεμική, δραματική ταινία που επικεντρώνεται στη τελευταία μάχη του Κορεατικού πολέμου, η οποία καθόρισε τα σύνορα μεταξύ Νοτίου και Βορίου Κορέας. Προς το τέλος του Κορεατικού πολέμου, διατάσσεται παύση πυρός, αλλά στην ανατολική πρώτη γραμμή στους λόφους Aerok, σε μία έκταση που αποκαλείται Aero.K, η σκληρή μάχη συνεχίζεται. Ο αγώνας με σκοπό την κατάληψη του στρατηγικού σημείου για να καθοριστούν τα σύνορα ανάμεσα στις δυο Κορέες είναι το απόλυτο έπαθλο.

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…