Φάσκει και αντιφάσκει ο Φρουζής

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο που το είχε αποκαλύψει πέρυσι το documento και το επανέφερε ο Alpha χθες βράδυ, στο οποίο καταγράφεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Kωνσταντίνος Φρουζής, να μιλάει σε στελέχη της εταιρείας και αν αναιρεί τα λεγόμενα του σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» ότι ουδέποτε, διακίνησε «μίζες» σε πολιτικούς, ορισμένους από τους οποίους δεν έχει καν συναντήσει.

5a7fff491dc524445e8b4568

Το βίντεο κατεγράφη τον Ιούνιο του 2012. Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρίας και κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης Novartis, εμφανίζεται ενώπιον στελεχών της εταιρίας, τον Ιούνιο του 2012, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους αναφέρει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του αναφέρει πως ο πελάτης του δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία, δεν έχει κληθεί ακόμη από τις Αρχές για να ενημερωθεί για την υπόθεση “και να αποδείξει την αθωότητά του”, και ζητά την άμεση κλήση του από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Check Point της Γιάννας Παπαδάκου στο βίντεο ο κ. Φρουζής φέρεται να λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς:


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…