Φασίστες ως τα τερλίκια

Όχι ότι αλλάζει κάτι, οι εικόνες που είδαμε, οι προθέσεις που είδαμε από την πλευρά της αστυνομίας δεν αλλάζουν. Το γεγονός ότι η 90χρονη γιαγιά δεν θα πληρώσει το πρόστιμο  που της πιστώθηκε είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο σε μία κατά τα λοιπά κατάμαυρη υπόθεση. Σα μέλανας ζωμός, τόσο μαύρη.

σημαία

Βλέπετε, η εγγονή της γραίας και χρυσαυγίτισσα είναι και αντιμακεδονοφάγα δήλωσε και στις δημοτικές κατεβαίνει και πώς να εκλεγεί, πώς να εκλεγεί, έβγαλε την γιαγιά της στο κλαρί. Ή μάλλον, στα μανταλάκια. Μαζί με τα τερλίκια.

Διότι αυτή είναι που έβγαλε το επίμαχο βίντεο, που το διακίνησε, που χαχάνιζε μες στο τμήμα, που παζάρεψε δικαιοσύνη, ομού μετά ψήφων, από κανάλι σε κανάλι, που τέτοιον μαϊντανό σε πάνελ είχαμε να δούμε… Οκ, όχι πολύ παλιά, έχουμε και τον Άδωνη, ολόκληρο μποστάνι.

Βεβαίως,  κάποιος πιο πονημερεμένος θα μπορούσε να σκεφτεί πως είναι όλη η ιστορία στημένη με θύμα την γιαγιά, αλλά και στα βασικά να μείνουμε, πάλι άσχημα μυρίζει. Παλιά της τέχνη τερλίκι της Χρυσής Αυγής, με μπροστάρη το Πρώτο Θέμα. Τότε λέω που έπαιρναν εν έτει 2012 τις γιαγιάδες τους αγκαζαρισμένες οι φασίστες και τις περιέφεραν στις λαϊκές σαν επιτάφιους, να δείξουν πως προτίθενται να γίνουν οι εγγυητές της τάξεως, να προστατέψουν γιαγιάδες από τους κακούς μετανάστες κι όλα αυτά τα φασιστικά. 

Το γεγονός ότι οι γιαγιάδες ήταν αίμα τους (άριο, όχι μαλακίες τώρα) και μιλημένες, καταγράφτηκε ως άσχετο. Πρώτο θέμα στο Πρώτο Θέμα οι ναζί και μέσα στον παροξυσμό, ξέφυγε και μια εικόνα εκ Νοτίου Αφρικής με δύο τρομαγμένες γηραιές κυρίες στο ATM, θυμάστε;

Ε, τώρα η γιαγιά -πάντοτε πασπαρτού μια γιαγιά- έγινε σημαία των ναζί και ποιος να της έλεγε της έρμης τι κατρακύλα της επιφύλασσε το άριο της αίμα, η εγγόνα της, για την δύση της ζήσης της.

Γιατί αυτός είναι ο φασισμός. Και τα παιδιά του θα έτρωγε, αν ήταν να κρατηθεί ζωντανός. Ψηφαλάκι ψηφαλάκι την πούλησε την 90χρονη η εγγονή της.

Κι ούτε ένα ρουθούνι δεν άνοιξε.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…