"Φασίστες γυρίστε στο Κίεβο" (βίντεο)

«Φασίστες γυρίστε στο Κίεβο», είναι ένα από τα συνθήματα που φώναξαν στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις κατά την είσοδό τους με…

«Φασίστες γυρίστε στο Κίεβο», είναι ένα από τα συνθήματα που φώναξαν στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις κατά την είσοδό τους με τεθωρακισμένα στην πόλη φιλορώσοι κάτοικοι της Κραματόρσκ, στην ανατολική Ουκρανία. «Τί είδους νόμο και τάξη φέρνετε εδώ; Εμείς είμαστε κάτοικοι της περιοχής του Ντόνετσκ κι όχι εσείς. Να πάτε πίσω στο Κίεβο. Δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ. Φύγετε. Αυτή είναι δική μας γη», ήταν μερικά ακόμα από τα συνθήματα που εκστομίστηκαν.

Στο μεταξύ, στην Οδησσό πλήθος συγκεντρωμένων κατοίκων έξω από το κτίριο των συνδικάτων, το οποίο πυρπολήθηκε με συνέπεια να σκοτωθούν τουλάχιστον 36 άνθρωποι, έκανε πορεία προς την αστυνομική διεύθυνση της πόλης. Σε αυτή οι εξαγριωμένοι πολίτες επιτέθηκαν με ξύλα και λοστούς, προκαλώντας ζημιές, διαμαρτυρόμενοι για το μακελειό και ζητώντας να απελευθερωθούν όσοι διασώθηκαν της φωτιάς αλλά συνελήφθησαν αμέσως μετά.

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος…