Φάρσα σε ηγέτη αντιεμβολιαστών: Τον δωροδόκησαν με λεφτά της Monopoly για να αλλάξει ατζέντα

Viral στη Βρετανία το βίντεο της φάρσας

game 2391692 1920

Τον γύρο των social media κάνει στη Βρετανία το βίντεο που δημοσιοποίησαν δύο νεαροί φαρσέρ, οι οποίοι οργάνωσαν μια μεγάλη φάρσα σε βάρος του Piers Corbyn, o οποίος τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε ηγετικό πρόσωπο των αντιεμβολιαστών στη χώρα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε οι δύο φαρσέρ διοργανώνουν μια συνάντηση με τον Corbyn, στην οποία του προτείνουν να τον ενισχύσουν με 10.000 λίρες, με αντάλλαγμα ο ίδιος να σταματήσει να επικρίνει τόσο έντονα το εμβόλιο της AstraZeneca και να επικεντρωθεί περισσότερο στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, αφού ο ένας εκ των δύο εμφανίζεται ως μέτοχος στην AstraZeneca.

O Piers φαίνεται ενθουσιασμένος όταν βλέπει τα χρήματα και στη συνέχεια αρχίζει να σημειώνει σε ένα χαρτί τα θετικά σημεία του AstraZeneca, σε σχέση με τα υπόλοιπα εμβόλια.

Μόνο που η φάρσα δεν τελειώνει εκεί, αφού κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο νεαροί φαρσέρ, αλλάζουν τον φάκελο με τα χρήματα με έναν άλλο ο οποίος περιείχε χαρτονομίσματα της… monopoly. 

Δείτε το βίντεο:

Η απάντηση του Piers

Ο Piers Corbyn πάντως δεν άφησε ασχολίαστη την εξέλιξη και έδωσε τη δική του απάντηση για τα γεγονότα:

«Το βίντεο είναι αποτέλεσμα μεγάλης επεξεργασίας με ψευδή σχόλια και αφήνει έξω τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μου ότι οτιδήποτε δεχτούμε πρέπει να είναι άνευ όρων. Είναι ψέμα ότι συμφώνησα για οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική και είπα σε αυτούς τους απατεώνες ότι όλα τα εμβόλια Covid είναι επικίνδυνα και δεν αλλάζαμε καμία άποψη μας για τα εμβόλια και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το βίντεο ξεκινά με ψευδή δήλωση. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλαν δεν έλεγαν τίποτα για τα συμφέροντα αυτών των κυρίων.

Αυτό αποκαλύφθηκε μόνο στη συνάντηση. Ισχυρίστηκε ότι έβγαλε τα χρήματά του από μια αλυσίδα εστιατορίων και αργότερα είπε ότι είχε μια επένδυση σε μια εταιρεία εμβολίων που τον έκανε να αισθάνεται ένοχος και ήθελε να δώσει ένα δώρο λόγω των ενοχών του.

Δεν συμφώνησα σε τίποτα για τον περιορισμό ή την αλλαγή αυτού που ήμασταν και θα συνεχίσουμε να λέμε για τα διάφορα εμβόλια Covid».

Σε βίντεο πάντως παραδέχτηκε πως η φάρσα ήταν καλοστημένη και ότι ξέσπασε σε γέλια όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα ήταν χαρτονομίσματα από τη Monopoly.

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…