Newsroom

Newsroom

«Φαρμακερό» σχόλιο Παπαδάκη για Τράγκα: Δεν φτάνουν ούτε 150 ζωές για τέτοια περιουσία

«Δημιουργείται κι ένα θέμα με το... αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι», σημείωσε μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης

Screenshot 6 1

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τη δέσμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου, σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Το μεγάλο ερωτηματικό είναι πώς βρέθηκαν αυτά τα χρήματα. Εγώ τον Γιώργο Τράγκα, τον ήξερα και μάλιστα πολύ καλά. Ως συνάδελφο. Δεν ήξερα δραστηριότητές του. Δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτήν την περιουσία, όσο και υψηλό μισθό να παίρνεις…

Τι ράβδοι χρυσού βρέθηκαν και τι δεν βρέθηκαν. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, μετά από ανώνυμη καταγγελία, και κατέληξε σε πόρισμα φωτιά. Εδώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, ότι μία τράπεζα που έχει ενσωματωθεί τώρα με μία άλλη τράπεζα έχει χαρίσει δάνεια ή ολόκληρο ως καταβληθέν ενώ δεν έχει καταβληθεί. Τώρα πώς γίνονται αυτά τα πράγματα…», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δεν δικαιολογείται και από τις δηλώσεις πόθεν έσχες. Είναι μία ιστορία που πραγματικά όλους μας εξέπληξε, όταν μάθαμε το ύψος της περιουσίας. 100 εκατομμύρια, σπίτια… Τι δυο ζωές, ούτε 150 ζωές δεν μας φτάνουν. Εδώ δημιουργείται κι ένα θέμα “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…