Newsroom

Newsroom

Φάρμα: Σάλος στο Twitter με τα σχόλια του Γαρδέλη για τους μετανάστες (Video)

Η δήλωση του ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter - Με hashtag #hfarma τον κατακεραύνωσαν για την άποψή του.

263583937 446822770390274 8600135156639539405 n

Η τοποθέτηση του Σταμάτη Γαρδέλη για τους μετανάστες, κατά το επεισόδιο στη «Φάρμα» που προβλήθηκε τη Δευτέρα, δυσαρέστησε όπως ήταν αναμενόμενο τη συμπαίκτριά του, Αναστασία Γκεργκελεζίου. Η τοποθέτηση του ηθοποιού προκάλεσε μάλιστα στη συνέχεια την αντίδραση χρηστών του Twitter οι οποίοι τον «κατακεραύνωσαν».

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε συζητώντας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Να σου πω ένα ποίημα που έχω γράψει γι’ αυτό; Δεν θα σε κουράσω, είναι μια απάντηση στον συνάδελφό μου και συνάδελφό σου, τον Απόστολο Γκλέτσο, που είπε ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, αυτοί θα είναι οι Έλληνες».

Ο ηθοποιός στη συνέχεια σχολίασε: «Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική».

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, από την τοποθέτηση του Σταμάτη Γαρδέλη ενοχλήθηκε η Αναστασία Γκεργκελεζίου, η οποία δήλωσε: «Έτυχε να είμαι και εγώ στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή και ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το τι θέση έχουν σε μια κοινωνία, τέλος πάντων, όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα. Χτύπησε μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου και εγώ είμαστε μετανάστες».

Όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης αντιλήφθηκε στη συνέχεια την ενόχληση της συμπαίκτριάς του, της ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε το βίντεο:

Η δήλωση του ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter – Με hashtag #hfarma τον κατακεραύνωσαν για την άποψή του:

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…