Φαρισαίοι, υποκριτές σε αντιδημοκρατικό κατήφορο

Ζούμε στη δυστοπική εποχή ενός καθεστώτος που μας γυρίζει στις μαύρες μέρες της μετεμφυλιακής Δεξιάς. Μας κυβερνούν άνθρωποι ενοχικοί και επικίνδυνα ηλίθιοι

5468457 0

Απευθύνονται σε λωτοφάγους. Η ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τη δίωξη Βαξεβάνη είναι μνημείο φαρισαϊσμού και υποκρισίας. Διαβάζουμε: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υποδυθεί τον συνήγορο υπεράσπισής του (Βαξεβάνη) καλείται να απαντήσει ευθέως: θεωρεί ότι η ανώτατη δικαστική εξουσία στη χώρα, ο Άρειος Πάγος ενεργεί κατόπιν πολιτικών εντολών; Εμπιστεύεται ή όχι την ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Ο κ. Βαξεβάνης θα πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου παρα τα όσα έχουν καταγγελθεί εις βάρος του;…Ομως είναι ανεπίτρεπτο για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκειμένου να υπερασπιστεί τον κ. Βαξεβάνη, να αμφισβητεί την ανεξαρτησία του Αρείου Πάγου και να προσβάλλει ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που επιτελούν το συνταγματικό τους καθήκον».

Δάσκαλε που δίδασκες!!! Οι ερωτήσεις της ΝΔ θα μπορούσαν να έχουν αποδέκτη το ίδιο τους το κόμμα πριν τρία χρόνια.

Τότε που η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλούσε σκευωρούς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι επιτελούσαν το συνταγματικό τους καθήκον.

Τότε που ο έξαλλος αντιπρόεδρος του κόμματός τους απειλούσε με διώξεις την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, την οποία φρόντισαν να εκπαραθυρώσουν με το καλημέρα της επικράτησης του Μητσοτάκη.

Τότε που η Novartis πλήρωνε εκατοντάδες εκατομμύρια στις ΗΠΑ αναγνωρίζοντας ότι έπαιξε “μπάλα” στην Ελλάδα με κυβερνητικούς αξιωματούχους για να κερδοσκοπήσει στο διεθνές εμπόριο φαρμάκων.

Τότε που αποκαλούσαν κουκουλοφόρους τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος παρεμβαίνοντας ωμά στην Δικαιοσύνη της οποίας την “ανεξαρτησία” ανακάλυψαν σήμερα.

Ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου είναι γραμμένοι στα κατάστιχα της εκδικητικής Δεξιάς, και του Μητσοτάκη προσωπικά, για πολλούς λόγους. Αργά η γρήγορα θα έμπαιναν στο μάτι του κυκλώνα μιας αδίστακτης εξουσίας η οποία δεν αντέχει τη διαφάνεια, το δημοκρατικό έλεγχο, την ερευνητική δημοσιογραφία. Με όχημα πρόθυμους δικαστικούς λειτουργούς είναι ικανοί να πυροβολούν την αλήθεια και να χαλκεύουν δεσμά ικανοποιώντας την εκδικητική τους μανία για έναν και μοναδικό λόγο. Διότι δεν αντέχουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τα άπλυτά τους. Δεν αντέχουν το φως του ήλιου οι αρπακτικοί τυφλοπόντικες. Δεν αντέχουν την ερευνητική δημοσιογραφία η διαπλοκή, οι λίστες Λαγκάρντ, οι off shore, τα Panama papers, τα προβληματικά πόθεν έσχες…

Οι διώξεις Βαξεβάνη και Παπαδάκου σηματοδοτούν εξελίξεις. Ο Μητσοτάκης θέλει να κλείσει άρον – άρον τις δικαστικές εκκρεμότητες Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου και Λοβέρδου στοχοποιώντας αυτούς που ανέδειξαν πτυχές του σκανδάλου Novartis. Θέλει να πάει σε εκλογές συντηρώντας επικοινωνιακά τις διώξεις δημοσιογράφων ταυτίζοντάς τους με την αξιωματική αντιπολίτευση. Για κάποιους νοσηρούς εγκεφάλους η δίωξη Βαξεβάνη ισοδυναμεί με στρίμωγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε αμυντική στάση. Δεν ενδιαφέρονται αν οι διεθνείς οργανώσεις δημοσιογράφων και το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατατάσσουν το καθεστώς Μητσοτάκη μεταξύ εκείνων του Τραμπ, του Ερντογαν, του Όρμπαν ή του Μπολσονάρου. Τους αρκεί που έχουν τη στήριξη των “αστέρων” της δημοσιογραφίας Πρετεντέρη, Πορτοσάλτε και Ηλία Κανέλλη!! 

Ζούμε στη δυστοπική εποχή ενός καθεστώτος που μας γυρίζει στις μαύρες μέρες της μετεμφυλιακής Δεξιάς. Μας κυβερνούν άνθρωποι ενοχικοί και επικίνδυνα ηλίθιοι.     

 Γενικά μιλώντας ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε τη συμβουλή Γκράουτσο Μαρξ: «Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να μοιάζει με έναν διεφθαρμένο ηλίθιο και να ενεργεί ως ένας διεφθαρμένος ηλίθιος, αλλά μην του επιτρέπετε να σας εξαπατήσει – είναι ένας διεφθαρμένος ηλίθιος».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το ακέφαλο πτώμα στην Καρδίτσα: Άγριο ζώο μπήκε στο σπίτι της

ΕΚΑΒ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το ακέφαλο πτώμα στην Καρδίτσα: Άγριο ζώο μπήκε στο σπίτι της

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 85χρονης που βρέθηκε χωρίς κεφάλι στην Καρδίτσα

Καραμανλής: Θλιμμένη παράσταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Δεν ήταν εύκολο το να κατέβω ξανά υποψήφιος» (video)

6028608

Καραμανλής: Θλιμμένη παράσταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Δεν ήταν εύκολο το να κατέβω ξανά υποψήφιος» (video)

«Στην πολιτική δεν μπήκα στα 20, μπήκα στα 40 μου. Δεν είναι σκοπός για μένα…

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

6167994

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

Αθώα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.…

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος