Το φαντασμαγορικό «The Phantom of the Opera» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, «The Phantom of the Opera», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την People Entertainment Group με πρώτο σταθμό στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

το φαντασμα της όπερας

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, «The Phantom of the Opera» μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως με 12.000 παραστάσεις στο Her Majesty’s Theatre του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την People Entertainment Group με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) και στη συνέχεια από τον Φεβρουάριο του 2020 στον χώρο του Christmas Theater στην Αθήνα.

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών. Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

INFO:

8-19 Ιανουαρίου

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία, Θεσσαλονίκη
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…