ΆΤ

Άγγελος Τσέκερης

Το φάντασμα του Σόρος

Το φάντασμα του Σόρος πλανιέται γενικώς πάνω από την Ανατολική Ευρώπη. 

Μητσοτάκης 4

Δεν είναι μόνο ο Όρμπαν που το χρησιμοποιεί κατά κόρον για να στοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Το χρησιμοποιεί σαν καραμέλα κάθε ακροδεξιός που θέλει να στήσει μια αξιοπρεπή θεωρία συνωμοσίας.

Τώρα το υιοθετεί και η δική μας αντιπολίτευση προκειμένου να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Μια ψεκασμένη μπαλιά στην εξέδρα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να φύγει η κουβέντα από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, τη νομοθέτηση των μέτρων της ΔΕΘ, τη συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και την υπόθεση Γιάννου Παπαντωνίου και τις δηλώσεις της απίθανης Μιράντας Ξαφά, συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν το «Μακελειό», η «Ελεύθερη Ώρα» και το «Πρώτο Θέμα» με τον τρόπο που ξέρουν.

Υποχρέωση όσων στηρίζουν την κυβέρνηση είναι να κάνουν σοβαρή πολιτική και να μην τροφοδοτούν τη λούμπεν θεματολογία της Ν.Δ. και των μέσων που τη στηρίζουν.

Σε μια φάση ανάκαμψης και θετικών εξελίξεων, η προώθηση της κυβερνητικής ατζέντας μπαίνει πάνω από οποιαδήποτε προσωπική στρατηγική. Η ψεκασμένη “σορολογία” αλλά και η δημόσια αναπαραγωγή της εξυπηρετούν μόνο την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να διαχειριστεί το πολιτικό της αδιέξοδο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…