Φαντάροι θα διδάσκουν πληροφορική…το πανούργο σχέδιο Μητσοτάκη για τις ελλείψεις

«Ο πρωθυπουργός κράτησε την υπόσχεσή του και την Παρασκευή έφτασαν στο ακριτικό νησί δύο φαντάροι που κατέχουν πτυχίο Πληροφορικής 

4837884

Τα κυβερνητικά ανέκδοτα είναι αμέτρητα πλέον…

«Πρωτοβουλία Μητσοτάκη» μεταφέρει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης καθηγητή Πληροφορικής στην ακριτική Κάσο στα μισά περίπου της σχολικής χρονιάς, κάνοντας λόγο για απόφαση αποστολής δύο στρατιωτικών που είναι πτυχιούχοι Πληροφορικής «για να προετοιμάσουν μαθητές του νησιού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέλαβε πρωτοβουλία» για την προσωρινή επίλυση του προβλήματος της έλλειψης καθηγητή Πληροφορικής στο νησί της Κάσου, πρόβλημα για το οποίο ενημερώθηκε ο ίδιος κατά την επίσκεψή του στο νησί λίγο τα Χριστούγεννα, όταν ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Όπως αναφέρεται, ο πρωθυπουργός «κράτησε την υπόσχεσή του» και την Παρασκευή έφτασαν στο ακριτικό νησί δύο φαντάροι που κατέχουν πτυχίο Πληροφορικής, με στόχο, όπως σημειώνουν, «να προετοιμάσουν μαθητές Λυκείου που θέλουν να σπουδάσουν στο αντικείμενο Πληροφορικής».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ζητήθηκε από το υπουργείο Παιδείας να τοποθετηθεί καθηγητής Πληροφορικής στο νησί, ώστε να δοθεί μόνιμη λύση.

* Πηγή: thepressproject.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…