Newsroom

Newsroom

Φάνης Μουρατίδης: «Αν είχα ομοφυλόφιλο γιο, δεν θα λέρωνα την προσωπικότητα του» (video)

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Maestro» και την πίστη του στην ελευθερία ενός παιδιού να αποφασίζει μόνο του για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

mouratidis

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro». 

Με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Maestro» ρωτήθηκε τι θα έκανε ο ίδιος αν ο γιος του ανακοίνωνε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα: στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, στον επαγγελματικό του προσανατολισμό.

Η ζωή είναι δική του και του ανήκει. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για το Maestro σχολίασε: “Θα είμαι αφηγητής στο επεισόδιό μου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυσιάζεται γι’ αυτήν τη δουλειά. Για το εάν τιμωρηθεί ο “Φάνης” θα αποφασίσει ο Χριστόφορος. Πολλοί επιφανείς άνθρωποι έχουν διπλή ζωή, αλλά ο Χριστόφορος δεν κάνει πολιτική. Δίνει την πολυτέλεια στον θεατή να πάρει θέση για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του“, δήλωσε για τη σειρά του MEGA.

(Αυτο)κριτική Μπακογιάννη για Πρέσπες: «Μπορούσαμε να είχαμε υπογράψει τα μνημόνια νωρίτερα» (video)

6006110

(Αυτο)κριτική Μπακογιάννη για Πρέσπες: «Μπορούσαμε να είχαμε υπογράψει τα μνημόνια νωρίτερα» (video)

"Αν σήμερα το κάνουμε, δείχνουμε ένα μήνυμα ότι ετεροπροσδιοριζόμαστε", υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ