Newsroom

Newsroom

Το φανάρι της… καφετέριας

Ένα φανάρι με πολλές ιδιαιτερότητες έχει γίνει η «μασκότ» της Πάτρας

4958799

Ένα φανάρι που βρίσκεται “μέσα” σε καφετέρια της οδού Κορίνθου στην Πάτρα, τράβηξε την προσοχή χρηστών του twitter. Μάλιστα η εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ουσιαστικά το φανάρι εντάσσεται στον χώρο που έχει οριοθετήσει  η καφετέρια εξωτερικά, με νάιλον στον οποίο και βρίσκονται τραπεζοκαθίσματα.

Ο φωτεινός σηματοδότης- που μάλιστα κρύβεται από τις τέντες- τοποθετήθηκε πρόσφατα, κοιτάζει την οδό Κορίνθου από την αντίθετη φορά στην οποία κινούνται σήμερα τα οχήματα και θα είναι χρήσιμο κατά την μελλοντική αντιδρόμηση της.

Οι πρωτοτυπίες που έχει το φανάρι

Το φανάρι μέσα στην καφετέρια της Πάτρας, που έγινε viral στο twitter και στη συνέχεια στο facebook, έχει πολλά ακόμη στραβά, περίεργα  ακόμη και επικίνδυνα που δεν φαίνονται σε μια φωτογραφία.

Αρχικά γνωρίζατε πως το διδυμο φαναριών – συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που πλέον λόγω χειμώνα- βρίσκεται μέσα από νάυλον διάφανη επιφάνεια, είναι μόνιμα αναμμένο πράσινο για τα οχήματα και κόκκινο για τους πεζούς; Σωστά διαβάσατε. Το φανάρι δεν αλλάζει. Και το φαινόμενο αυτό δεν είναι χθεσινό. Οι φωτεινοί σηματοδότες είναι σε αυτή την κατάσταση τους τελευταίους 3 μήνες. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την αρχή της σχολικής χρονιάς, το φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή της Μαιζώνος με την Τριών Ναυάρχων, είναι επίσης μόνιμα πράσινο για τα οχήματα και κόκκινο για τους πεζούς και φυσικά για τους μαθητές του σχολείου που βρίσκεται ακριβώς στη συμβολή των οδών. 

Το φανάρι μέσα στα κοινόχρηστα όρια της καφετέριας
Το φανάρι μέσα στα κοινόχρηστα όρια της καφετέριας

Το φανάρι έχει γίνει η attraction της περιοχής

Το φανάρι έχει γίνει η attraction της περιοχής

Μόνιμος Γρηγόρης για οχήματα, Σταμάτης για πεζούς

Μόνιμος Γρηγόρης για οχήματα, Σταμάτης για πεζούς

Τα φανάρια στη συμβολή της Κορίνθου με την Τριών Ναυάρχων είναι τοποθετημένα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που γνωρίζουμε ως σήμερα, καθώς προορίζονται για την μελλοντική αντιδρόμηση στην οδό. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, οι φωτεινοί σηματοδότες είναι σχεδόν κρυμμένοι μέσα στα πεζοδρόμια της Κορίνθου και η θέαση προς αυτα εξαιρετικά περιορισμένη.

npafyunlbu5df1f098d6822

 

Πηγή: thebest.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…