«Fake news» τα περί ασφαλτόστρωσης του εξοχικού του Δραγασάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν και αναφέρουν ότι η ασφαλτόστρωση του δρόμου της περιοχής Πευκενέας έγινε για την εξυπηρέτηση του Γιάννη Δραγασάκη

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «ο Δήμος Μεγαρέων εκτελεί έργα οδοποιίας, με χρηματοδότηση, ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής» και ότι απλά τυχαίνει να βρίσκεται εκεί και το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη. 

Μάλιστα, αναφέρεται στη συνέχεια στον παραλογισμό του επιχειρήματος που οδηγεί στην παραγωγή «fake news» λλέγονατς χαρακτηριστικά ότι «η Περιφέρεια Αττικής έχει ανοιχτά 360 εργοτάξια σε όλη την Αττική και δεν είναι δυνατόν να αποκλειστούν ιδιοκτησίες δημοσίων προσώπων που τυχαίνει να εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα έργα».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με το νέο, κατασκευασμένο fake news για δρόμο στα Μέγαρα που δήθεν ασφαλτώθηκε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι ο Δήμος Μεγαρέων εκτελεί έργα οδοποιίας, με χρηματοδότηση, ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για ώριμα έργα που έχει αιτηθεί ο Δήμος, καθώς έχει προσκομίσει ώριμες μελέτες για δημοπράτηση, ύστερα από έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί μεταξύ άλλων και την οικία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, δεν καθιστά τον δρόμο δευτερεύουσας σημασίας ή μη χρήζοντα επισκευής! Αν ίσχυε αυτή η λογική των αυτόκλητων “εισαγγελέων”, τότε οι πολίτες θα έπρεπε να καταδικαστούν σε… χωματόδρομους προκειμένου να μην κατηγορηθούν Δήμοι και Περιφέρειες για προνομιακή μεταχείριση πολιτικών προσώπων! “Λογική” άξια του Γκέμπελς σε βάρος των πολιτών και της αλήθειας. Πλην τίποτε από τα δύο δεν ενδιαφέρει τους προπαγανδιστές…

Ήδη βρίσκονται ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων, λόγω αρμοδιότητας, δύο έργα, προϋπολογισμού άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Και τα δύο έργα έχουν κριθεί για τη σκοπιμότητά τους τόσο από τον Δήμο όσο και από την Περιφέρεια και μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος μέσα από την άρση επικινδυνοτήτων για την ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Μεγαρέων. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

– Την «Αναβάθμιση – επισκευή κεντρικών οδικών δικτύων των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων», προϋπολογισμού 1.850.000,00 ευρώ.

– Την «Κατασκευή δρόμου στη θέση ‘Άνω Πευκενέας’ για τη διασύνδεση της επαρχιακής οδού Μαζίου (51) θέση ‘Απογιούρισµα’ µε την επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου (50) θέση ‘Παπαγιαννέικα’», προϋπολογισμού 208.682,94 ευρώ.

Το πρώτο έργο αφορά στην αναβάθμιση και επισκευή του κεντρικού οδικού δικτύου του Δήμου Μεγαρέων όπως αναφέρεται και στον τίτλο του ενώ το δεύτερο έργο έχει ως στόχο την αποκατάσταση και ανακατασκευή του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου του Δήμου Μεγαρέων, ο οποίος συνδέει δύο επαρχιακές οδούς, με γνώμονα τη βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου καθώς και την ασφάλεια των πολιτών.

Μάλιστα πέραν των ανωτέρω, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων χρηματοδοτείται και άλλο έργο οδοποιίας στον Δήμο Μεγαρέων προϋπολογισμού 119.000,00 ευρώ, ύστερα από αίτημα του Δήμου και πίεση των τοπικών κοινωνιών με τίτλο «Κατασκευή βασικού κεντρικού δρόμου πρόσβασης στην περιοχή ‘Ντουράκο’ Αλεποχωρίου Δήμου Μεγαρέων στη θέση ‘Λιοφάτιστα’».

Τέλος, πέρα από τα έργα αρμοδιότητας του Δήμου, τα οποία χρηματοδοτεί, η Περιφέρεια σήμερα υλοποιεί μελέτη μισού εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να δημοπρατήσει το κρίσιμης σημασίας αναπτυξιακό έργο της κατασκευής νέας χάραξης βελτίωσης της επαρχιακής οδού από Μέγαρα μέχρι Αλεποχώρι (ορεινό τμήμα), προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αναγκαιότητα των έργων είναι αναμφισβήτητη και σε καμία περίπτωση, δεν συνδέεται με κανενός είδους εξυπηρέτηση όπως επιχειρούν να παρουσιάσουν επίδοξοι καλοθελητές, τη στιγμή μάλιστα που η Περιφέρεια Αττικής έχει ανοιχτά 360 εργοτάξια σε όλη την Αττική και δεν είναι δυνατόν να αποκλειστούν ιδιοκτησίες δημοσίων προσώπων που τυχαίνει να εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα έργα».

Έτσι ξεκίνησε η ένταση και το «κεφαλοκλείδωμα» του διευθυντή σε μαθητή – Video ντοκουμέντο

Έτσι ξεκίνησε η ένταση και το «κεφαλοκλείδωμα» του διευθυντή σε μαθητή – Video ντοκουμέντο

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει…

Για όλα φταίνε τα «γατάκια» του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε θέμα ο Βαραβέγιας – Ρεσιτάλ χυδαιότητας από Πορτοσάλτε (video)

Για όλα φταίνε τα «γατάκια» του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε θέμα ο Βαραβέγιας – Ρεσιτάλ χυδαιότητας από Πορτοσάλτε (video)

Στη λογική του κ. Πορτοσάλετε συντάχθηκε και ο κ. Οικονόμου

Στην αντεπίθεση ο Κουκάκης: Καταθέτει μήνυση κατά της Intellexa – «Η κυβέρνηση της παρέχει θεσμική ασυλία»

ΕΚ - Θανασης Κουκακης

Στην αντεπίθεση ο Κουκάκης: Καταθέτει μήνυση κατά της Intellexa – «Η κυβέρνηση της παρέχει θεσμική ασυλία»

Καυτηριάζει το γεγονός ο Κουκάκης ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρέχει θεσμική "ασυλία" στην Intellexa…