Fake news της «Ομάδας Αλήθειας» για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι (video)

Eνα ακόμη κρούσμα Fake News έκανε το γύρο του διαδικτύου και στη συνέχεια αναπαρήγαγαν τηλεοπτικοί σταθμοί, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρας στο Μάτι. 

Τσίπρας 4

Ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη όπου συμμετείχε σε δίωρη σύσκεψη με εκπροσώπους των συντονιστικών επιτροπών των κατοίκων, με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις πυρκαγιές. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μάλιστα, συζήτησαν για την πορεία υλοποίησης της δέσμης μέτρων που είχαν εξαγγελθεί από το καλοκαίρι για τους πληγέντες, την πορεία αποκατάστασης των ζημιών στον οικιστικό ιστό, καθώς και για λύσεις σε όποια νέα προβλήματα ανακύπτουν.

Η περίφημη «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ, δεν έχασε την ευκαιρία για να διασπείρει ακόμα μια φορά ψευδείς ειδήσεις και έφερε στη δημοσιότητα κομμένο video στο οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να απευθύνεται σε πυρόπληκτη λέγοντάς της ότι «δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ» και πως «θα τα σπατάλαγε». Το συγκεκριμένο απόσπασμα μάλιστα, αναπαρήγαγαν πολύ πρόθυμα Μέσα Ενημέρωσης όπως ο ΣΚΑΪ και το Πρώτο Θέμα, ενώ σε αυτό αναφέρθηκαν και μέσω τηλεοπτικών πάνελ τα στελέχη της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου και Βασίλης Οικονόμου, αλλά και ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ.

Αυτό που έκανε η «Ομάδα Αλήθειας» είναι να απομονώσει από τα τα δύο λεπτά, μόλις τα 21”, και φτιάχνοντας ένα νέο προσπάθησε να αλλοιώσει πλήρως τί υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας. Παρατηρώντας όμως τη συνολική του τοποθέτηση, μπορεί να διακρίνει κανείς πως αυτό ειπώθηκε  σε μία ευρύτερη συζήτηση για το γιατί είναι προτιμότερο η χρηματοδότηση που θα λάβει η Ελλάδα από την Κύπρο να μην «σπάσει» σε επιδόματα π.χ. των 2.000 ευρώ στους κατοίκους, αλλά να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία υποδομών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή, όπως ένα δημόσιο νοσοκομείο, κάτι στο οποίο, οι κάτοικοι συμφώνησαν.

Δείτε παρακάτω τα δύο video:

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…