Fake επιστολή από τον… Τασούλα τάζει τσάμπα προεκλογικό χρήμα σε υποψήφιους βουλευτές

Ο κ. Τασούλας δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των βουλευτών που χτύπησαν την πόρτα του προέδρου της Βουλής για να ζητήσουν τη δήθεν ενίσχυση

tasoulas

Λεφτά με το τσουβάλι για τον προεκλογικό τους αγώνα τάζει ψευδής επιστολή που στάλθηκε δήθεν από τον Κώστα Τασούλα σε μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας.

Χειρότερο φαντάζει το γεγονός ότι τρεις βουλευτές… χτύπησαν την πόρτα του προέδρου της Βουλής, κρατώντας τη συγκεκριμένη επιστολή και περιμένοντας οικονομική ενίσχυση.

Σε σχετικό ερώτημα των κοινοβουλευτικών συντακτών, ο κ. Τασούλας δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των βουλευτών, όμως, διευκρίνισε ότι δύο εξ αυτών ανήκουν στην πλειοψηφία και ένας στην αντιπολίτευση.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της fake επιστολής:

«Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποίηση μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώαπό τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας. Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κύριο Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής κύριο Γιώργο το Μυλωνάκη (κυρία Θεοδώρα Πετρούλα)εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια της πρότασή σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».

image 6487327 scaled

Νέα αποκάλυψη για Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ θα αναφέρει πως η φονική έκρηξη δεν ήταν «αθώα»

tebi

Νέα αποκάλυψη για Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ θα αναφέρει πως η φονική έκρηξη δεν ήταν «αθώα»

Στο επίκεντρο του πορίσματος τα αίτια της έκρηξης που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων επιβατών

Τέμπη: Οργή Λαού -Η Ελλάδα είναι στους δρόμους για να μην μείνει «Κανένα έγκλημα χωρίς τιμωρία» (Live)

SYNTAG

Τέμπη: Οργή Λαού -Η Ελλάδα είναι στους δρόμους για να μην μείνει «Κανένα έγκλημα χωρίς τιμωρία» (Live)

Οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών λένε «Όχι στη συγκάλυψη», και απαιτούν Δικαιοσύνη…

Συγκλονίζει ο Δαδακαρίδης για Τέμπη: «Όταν ο πατέρας κλαίει στο δωμάτιο της κόρης του, τι να του πεις»

dadakaridis

Συγκλονίζει ο Δαδακαρίδης για Τέμπη: «Όταν ο πατέρας κλαίει στο δωμάτιο της κόρης του, τι να του πεις»

Ο ηθοποιός μίλησε για το τραγικό δυστύχημα με λόγια που καθηλώνουν