Ευχές Γεροβασίλη – Μητσοτάκη εν όψει της Ανάστασης

«Ο ελληνικός λαός, παρά τις δυσκολίες, στέκεται αρωγός στους πιο αδύναμους» δήλωσε από τα Ιεροσόλυμα, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε μήνυμά της εν όψει της Ανάστασης.

5724aa611dc5244f7d8b4604

«Ο λαός μας έχει περάσει πολλές δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια» τόνισε και σημείωσε ότι «καταφέραμε όμως, να σταθούμε όρθιοι παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές πιέσεις».

«Ταυτόχρονα παρά τις δυσκολίες, ο ελληνικός λαός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους πιο αδύναμους, στους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα μας αναζητώντας έναν δρόμο ελπίδας μακριά από τον πόλεμο» συνέχισε στο ίδιο ύφος.

«Αυτό είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της αξιοπρέπειας που μεταδίδει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Μήνυμα που συνάδει με τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας» κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ από την πλευρά του ευχήθηκε νέο ξεκίνημα με στέρεες προσδοκίες και πραγματικές ελπίδες.

«Οι ευχές έχουν περισσότερη αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατέληξε: «καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους. Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…