Ευτυχώς που υπάρχεις Κυριάκο μας!

Όταν με το καλό τελειώσουν ταβάσανα από την κακοκαιρία “ΕΛΠΙΔΑ” θα πρέπει να προσέλθουμε ομαδικώς στις εκκλησίες να ανάψουμε λαμπάδες ίσαμε το μπόι του πρωθυπουργού μας, του επιτελάρχη και αρχιστράτηγου που μας προστατεύει από όλα τα δεινά.

sportime

Από σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς, από πυρκαγιές, από τις ξεδιάντροπες “ΜΗΔΕΙΕΣ” και “ΕΛΠΙΔΕΣ” οι οποίες επελαύνουν χωρίς να ρωτήσουν τον πολυχρονεμένο ηγέτη μας. Από την πανδημία που θα έπρεπε να έχουν ήδη τελειώσει κατ’ εντολή του Κυριάκου, αλλά ας όψεται ο ΣΥΡΙΖΑς που έχει αντίθετη …γνώμη. Τί παραπάνω να προσφέρει στη χώρα ένας πρωθυπουργός ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν, αόκνως και επιτελικώς; Τα παραπάνω που ζητούν οι μίζεροι μόνο ο θεός τα μπορεί.

Διότι αγαπητοί συμπολίτες, αν δεν υπήρχε ο θεόσταλτος Κυριάκος οι συμφορές της κολάσεως θα ήταν ήδη στα σπίτια μας, οι πισίνες μας θα είχαν στερέψει, τα τένις κλαμπ θα είχαν κλείσει, τα φιλανθρωπικά γκαλά και η κ. Μενδώνη θα ήταν μουσειακά εκθέματα, οι απευθείας αναθέσεις θα ήταν είδος προς εξαφάνιση, και το χειρότερο, θα χάναμε κατά σειρά αξιολόγησης: 

– τους διόσκουρους κ.κ. Γεραπετρίτη και Σκέρτσο της επιτελικής αριστείας

– τον κ. Οικονόμου της “φιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας”, (δυστυχώς χάσαμε την κ. Πελώνη!!)

– τον κ. Χατζιδάκη της φιλεργατικής νομοθεσίας

– τον κ. Άδωνι της φιλαληθείας, της αντικειμενικότητος, της νηφαλιότητος, τον άμωμο και άσπιλο υπουργό. Τον συκοφαντηθέντα εις τας σκευωρίας Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ.

– τον κ. Πλεύρη ομού μετά του κ. Βορίδη, ορκισμένους φίλους της ομαλότητας και της παρεξηγημένης – από πολλούς- επταετούς επαναστάσεως 1967 – 1974.

– τον δρ κ. Θεοδωρικάκο της εννόμου τάξεως και της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ο υπό των κομμουνιστών πεπλανημένος “ως πρόβατον απολωλός”, ως άβγαλτος νεανίας. “Ο γαρ νεκρός δεδικαίωται της αμαρτίας”…

– τον επιτελικό Στυλιανίδη εκ Κύπρου – προσωπική επιλογή του ηγέτη μας- ο οποίος αναμόρφωσε την πολιτική προστασία και ενίσχυσε την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους με πολλές “συγνώμες”. Δεν είναι και λίγο!! 

Αλλά το σπουδαιότερο: Θα χάναμε το τιτάνιο έργο του ηγέτη Κυριάκου. Επιγραμματικά κάποια από τα κατορθώματά του:

– Έσωσε τη μισή Ελλάδα από τις πυρκαγιές (η άλλη μισή που κάηκε ας πρόσεχε).

– Κατάφερε να μην κλείσει η οικονομία της χώρας στην πανδημία με ελάχιστες παράπλευρες απώλειες 23.000 νεκρών. Δηλαδή τίποτα!!!

– Κατάφερε να κρατήσει σε πλήρη λειτουργία τις περιοχές στις οποίες ΔΕΝ υπήρξαν καιρικά φαινόμενα.

– Αύξησε το δημόσιο χρέος της χώρας μόνο κατά 26 δις ευρώ σε μόλις 2,5 χρόνια φτάνοντας στο 230% του ΑΕΠ. Δυστυχώς μας προσπερνά παγκοσμίως μόνο η Ιαπωνία, αλλά πού θα πάει, ο ηγέτης μας θα φροντίσει για την πρωτιά.

– Επιτέλους καταργεί με σχέδιο άχρηστες δημόσιες δομές και δραστηριότητες του μίζερου κοινωνικού κράτους και των τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων. Διότι το μόνο που χρειάζεται το κράτος είναι οι αστυνομικοί. Ούτε δάσκαλοι, ούτε γιατροί. Τελεία!! Χρειάζονται επίσης και οι μετακλητοί του επιτελικού Κυριάκου.

– Φροντίζει για τη μείωση της ανεργίας αυτοπροσώπως. Η ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών, φτάνει μόλις στο 39,1% έναντι του 15,5% της ευρωζώνης. Είμαστε πρωταθλητές στην Ε.Ε. με τον Κυριάκο. Το είπε και το έκανε. “Πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές” κυρίως στους νέους.      

Και το σπουδαιότερο όλων: Μας καθάρισε από την συμμορία που βάφτισε σκάνδαλο τη σκευωρία Novartis. Μας γλίτωσε από τους άθεους καταληψίες και αστεφάνωτους οι οποίοι τάραξαν επί 4,5 χρόνια την ασφάλεια και τον ύπνο της ανωτέρας τάξεως. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ… 

Στο “Σύλλογο προστασίας του Κυριάκου από το κακό μάτι” αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε ελαφρώς την πρωινή προσευχή προς χάριν του:

“.. και καθάρισον ημάς από πάσης [αριστερής] κηλίδος, και σώσον, Αγαθέ, [τον Κυριάκο μας και] τας ψυχάς ημών, Αμήν!!! 

Ευτυχώς στη ζωή μας που υπάρχεις εσύ Κυριάκο… 

(πηγή φωτο:sportime)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων