ΔΚ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ευτυχώς, ανέλαβε ο Μητσοτάκης και για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, εμείς έχουμε έναν σούπερμαν κανονικό.

Ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ σήμερα αποκαλύπτει πως υπάρχει από το Μαξίμου, «γραμμή» με Κατεχάκη. Οι δύο επιτυχημένοι, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα, «το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο χθες και να επικοινωνήσει άμεσα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να ενημερωθεί για τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.».

Πιο κλισέ πεθαίνεις αλλά μη βιάζεστε, έχει κι άλλο, ακόμα χειρότερο: ο πρωθυπουργός, που λέτε, «εξέφρασε την επιθυμία του να προχωρά άμεσα και με ιδιαίτερη σπουδή η ΕΛ.ΑΣ. στη διαλεύκανση τέτοιου είδους ειδεχθών εγκλημάτων». Λες και θα μπορούσε να του πει να μη βιαστεί, να πάει με το πάσο του και να μη δείξει και ιδιαίτερη σπουδή…

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, είτε δημοσιογραφικά είτε πολιτικά. Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, η σπουδή του υπουργού, η επιθυμία του πρωθυπουργού, η ενεργοποίηση του υπουργού κ.ο.κ.

Αλλά σκεφτείτε αυτό το τηλεφώνημα, δύο αποτυχημένοι στις θέσεις τους και υπερεκτιμημένοι του αστείου επιτελικού κράτους, να συνομιλούν. Στο τέλος θα συμφώνησαν προφανώς πόσο καλοί είναι και πως κατάφεραν να έχουν γεμίσει την Ελλάδα με αστυνομικούς αλλά την ίδια ώρα η εγκληματικότητα να βαράει κόκκινα.

Θέλει τέχνη για να συνδυάσεις αυτά τα δύο. 

Πηγή: ΕφΣυν

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr