Newsroom

Newsroom

Ευθύνη στο φερόμενο θύμα ρίχνει ο Φιλιππίδης: «Είχε εμμονή και ήταν διαχυτική μαζί μου»

«Μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα»

Filipidis 2

Την ευθύνη στα φερόμενα θύματα επιχείρησε να ρίξει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσα από την απολογία του, την οποία κατέθεσε μέσω υπομνήματος.

Σύμφωνα με το MEGA, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι θύμα μιας συκοφαντίας.

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία».

«Eίχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου», φέρεται να κατέθεσε ο ηθοποιός.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…