Ευθεία επίθεση κατά της δικαιοσύνης από τον Άδωνι-Απειλεί με μηνύσεις αν κληθεί να καταθέσει για Νovartis

O Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε ερώτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ για την υπόθεση της Novartis επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίων εισαγγελέων και δικαστών

Συγκεκριμένα απείλησε την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και γενικά τους Εισαγγελείς που θα τον καλέσουν να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται αυτό θα σημαίνει παραβίαση του άρθρου 86 του Συντάγματος.

Συγκεκριμένα  ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

“Αν η κ. Τουλουπάκη ή οποιοσδήποτε εισαγγελέας στείλει κλήση για να δώσω εξηγήσεις για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας θα προσφύγω στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο του άρθρου 86 και μετά θα της κάνω μήνυση για κατάχρηση εξουσίας” “Αν μου βρουν λεφτά και θέλουν να μου κάνουν δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πολύ ευχαρίστως. Επειδή φράγκο δεν έχω δεν ανησυχώ καθόλου… “Όσο ισχυεί αυτό το Σύνταγμα θα τηρούμε αυτό το Σύνταγμα. Όποιος πάει να παραβιάσει το Σύνταγμα για να παίξει πολιτικά παιχνίδια θα μπει φυλακή”. Ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών και ζήτησε να Θα γίνει προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, θα συστηθεί το Ειδικό Δικαστικό Συμβούλιο και θα δικαστώ βάση του άρθρου 86.”

Εντυπωσιακό είναι ότι επικαλείται το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, όταν ο ίδιος ψήφισε την αλλαγή του καθώς και το ότι δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ότι είναι αθώος… αλλά ότι δεν θα του βρουν χρήματα! 

Πόσο πειστικό είναι αυτό… ας το κρίνει ο κόσμος…

Κατ. Μπρ.

* Πηγή:avgi.gr

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας: Άνδρας έπεσε με το αμάξι του σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.