Ευθεία απειλή κατά της ζωής του Νάσου Ηλιόπουλου… στην οδό Ζακ Κωστόπουλου 

«Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε άλλο ένα επεισόδιο του "δεν είναι αυτό που νομίζεις" ή το sequel του "αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί"» απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος στο απειλητικό σχόλιο που δέχτηκε ότι «μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε το ΔΙΚΟ σας όνομα σε κάποιο δρόμο».

iliopoulos

Τη μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου αναμένεται να προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων η παράταξη Ανοιχτή Πόλη, ως «μία μικρή συμβολή στη σύγχρονη ιστορική μνήμη της πόλης».

«Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου το αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει. Ταυτόχρονα όμως παραμένει και η ανάγκη να μη ξεχάσουμε» έγραψε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος έδωσε δημοσιότητα στην πρόταση που αναμένεται να καταθέσει η Ανοιχτή Πόλη για τη μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου και προκάλεσε σειρά… δημοκρατικών αντιδράσεων.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, κυριαρχεί μια τάση χλευασμού της ίδιας της ύπαρξης του Ζακ Κωστόπουλου, παράλληλα με τη λογική «ναι αλλά για τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα», σε διάφορες εκδοχές της. Οι σχολιαστές έρχονται να υπονομεύσουν το ζήτημα προτείνοντας μετονομασίες άλλων δρόμων και χλευάζουν την πρόταση ως… προϊόν κατανάλωσης αλκοόλ, για να περάσουν μετά στο κομμάτι των απειλών κατά της ζωής.

«Προσέξτε “κύριε” Ηλιόπουλε γιατί με τις προκλητικές σας δηλώσεις μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε το ΔΙΚΟ σας όνομα σε κάποιο δρόμο, ευχαριστώ» σχολίασε ένας χρήστης του facebook, εκτοξεύοντας ευθείς απειλές κατά της ζωής του επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

«Δημητριος Αλεπους (Dimitris Xristos Alepous) είμαι σίγουρος ότι και μπροστά στην δικαιοσύνη θα είστε το ίδιο μαχητικός. Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε άλλο ένα επεισόδιο του “δεν είναι αυτό που νομίζεις” ή το sequel του “αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί”. Καλή τύχη!» ήταν η άμεση απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε γνωστό το ότι πλέον αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Παράλληλα, από το δικό του… μετερίζι, τοποθετήθηκε για την πρόταση της Ανοιχτής Πόλης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει την απέχθειά του για την αριστερά και τους «αντίφα», μιας και πλέον χρησιμοποιεί συχνά αυτή τη λέξη για να ορίσει τον «πραγματικό εχθρό αυτού του τόπου», ως πιστός ακόλουθος της γραμμής Τραμπ. «Τα αιτήματα των ομοφυλοφίλων, των τρανς ατόμων και των ομόφυλων ζευγαριών είναι σε μεγάλο βαθμό δίκαια. Η καπήλευσή τους από τα κοράκια της νέας αριστεράς και των αντιφα δεν τα βοηθά.» έγραψε στο twitter με αφορμή την πρόταση του Νάσου Ηλιόπουλου.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…