Newsroom

Newsroom

Ευρωπαϊκές ομάδες απειλούν ξανά να φύγουν από τη FIFA για να αποφευχθεί το Μουντιάλ διετίας

Νέες απειλές αποχώρησης από την FIFA μετά πρόταση για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανά διετία

fifa 1

Νέες αντιδράσεις από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες με απειλές αποχώρησης από την FIFA προκλήθηκαν αφού έγινε γνωστό ότι η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με επίσημη επιστολή της δημοσιοποίησε προς όλα τα μέλη της πως σκέφτεται ξανά την πραγματοποίηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δυο χρόνια.

Σύμφωνα με το Associated Press, περισσότερες από 12 ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ευρωπαϊκών χωρών απειλούν με αποχώρηση από τη FIFA με σκοπό να αποτρέψουν τη πιο συχνή διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Τα παραπάνω, έρχονται να διαλευκάνουν και τα όσα είχαν δηλώσει τη περασμένη εβδομάδα οι Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισλανδία και τα Νησιά Φερόε, έχοντας αναφέρει πως θα εξέταζαν κάθε πιθανή επιλογή που θα είχαν στα χέρια τους, βάσει των ηθών και των αξιών τους, κόντρα στην πρόταση του Βενγκέρ.

Τότε, στην κοινή ανακοίνωση είχαν σημειώσει πως: «Αν η πλειοψηφία της FIFA αποφασίσει να υιοθετήσει την πρόταση για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανά διετία, τότε οι Σκανδιναβικές Ομοσπονδίες θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερες δράσεις και σχέδια που θα είναι πιο κοντά στις βασικές αξίες του αντί για την πρόταση της FIFA» 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…